Pokazuje rezultate 1 do 42 od 42

Tema: Krvarenje nakon vaginalnog uzv

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Krvarenje nakon vaginalnog uzv

Jučer u 21.00 sam bila na pregledu kod svoje doktorice u ZG, radila mi je vaginalni uzv da izmjeri nogice bebe pošto je bila u nekom čudnom položaju i nije ih mogla uhvatiti preko trbuha (danas sam 15+6). Pregled je pokazao extra urednu trudnoću, potpunu zatvorenost, zdrava beba itd.
    Jutros kad sam se probudila oko 06.00 imala sam podosta velik krvav trag na ručniku - roza krv (nisu nikakvi zaostaci), i nakon 2-3 brisanja to se dosta smanjilo, al i dalje kad se obrišem ima traga na papiru.
    Doktorica govori da može bit da je iziritirana rodnica, ali da u to nekako sumnja, govori da moram mirovat, stavljat utrogestan jer pored xyz opcija može bit i prijeteči spontani.
    Sad sam poluluda od brige. Kako je prije samo 12 sati na uzv sve bilo savršeno, a jutros se budim sa prijetečim pobačajem??

Jeli neka od vas imala iskustva sa krvarenjem nakon pregleda (meni inače bilo kakav vaginalni pregled užasno smeta i extra sam osjetljiva) - koliko vam je dugo to trajalo, kakav je bio trag? Help!

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Samo ti saljem vibrice!!!

Mozda je malo prejako uprla u grlic, pa nacela neku ranicu ili sl... nadam se da bude sve super!! Mislim na tebe!!
    Krvarila sam u prvoj trudnoci nakon grubog vaginalnog pregleda u 32. tjednu
    Posljednje uređivanje od smedja : 12.04.2011. at 08:17

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hvala smedja, baš sam sva jadna - nemam više snage za šokove, smao sam se nadala bar relativno normalnoj trudnoći, dosta mi je više!

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sigurna sam da je samo iziritirana rodnica, obzirom da si rekla da ti je sve jako prokrvljeno (par tema prije). Ja sam imala tragove krvi nakon vaginalnog uzv-a i nakon vaginalca , samo zbog iritacije. Sve je 5, Roza, bez brige.
    Posljednje uređivanje od sirius : 12.04.2011. at 08:26

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja sam nakon vaginalnog u 10 tt imala krvarenje. dan nakon pregleda smeđi spotting, pa 2. jutro nakon pregleda jedna dobra krvava mrljetina, taman kad sam mislila da se smirilo. spakirala se, pravac st, opet na pregled, bebe bile ok, dobila 40 eritromicina preventivno (jer prije trudnoće nisam radila briseve, pa za svaki slučaj), mirovala 10 dana i sve bilo ok.
    nadam se da će ti krvarenje što prije stati, do tada ni makac iz kreveta, neka ante sve radi, od ručka do špire.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Roza šaljem ti pun kamion pun vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~ sve je OK, ne brini!!!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hvala cure...evo zadnja 2 brisanja se dosta smanjilo, sad nakon mokrenja žuti trag, možda negdje u naznakama malkice narančasto, ali čini se da prolazi.
    Ja nekako imam feeling da je to iziritirana rodnica bila, al svejedno ću 2 dana odmirovat da se smiri, stavila sam te vražje utriće,al mrzim ih, užasno me napuhuju i znam da će mi sve skupa otežat, a taman sam se počela osjećati bolje i energičnije. Ako ovo prođe danas i sutra, otkantat ću ih.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Uf kako mi ovo sad izjeda nerve. Sad sam bila na wc-u, iscurio mi je utrogestan, i kad sam se obrisala opet nekakav trag, al sad više nije crveno nego više na lila-ljubičasto. KAd sam išla stavit nove utriće, na prstu mi je ostalo malo te lila sluzi.

Kako da zadržim pozitivan stav i nadam se da će sve bit dobro kad sam se več pripremila na najgore! Mislim, zašto bi meni u životu nešto prošlo jednostavno i bez trauma!!!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Roza samo polako, lezi, meditiraj, sanjari o lijepim stvarima. Šaljem ti

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Roza, ja bi ispalila na živce da mi je to tako, daj odi kod nekog drugog ginekologa, nekog neutralnog pa nek ti kaže svoje mišljenje. Najvjerojatnije je ništa ali još jedno mišljenje ne škodi

Calista avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ja sam svaki put krvarila nakon vaginalnog ultrazvuka...jednom sam se cak vracala u VZ jer kad sam dosla doma poceo je vodopad (kao da imam fest jaku M)...ispalo je da sam jako osjetljiva na one gelove

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Roza bice to sve ok,mora biti jer dosta si dala u ovom zivotu nedamo vise

Calista avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

i sto sam htjela reci...vjerojatno je sve OK i radi se o ranici...najbolje bi bilo da odes kod doktora pa da budes mirna
    .

dundo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Roza i ja bih vjerovatno otišla do drugog ginića jer sam paničar ali to sam ja, šumskica ti je dobro napisala drži se draga pusa

priscila avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

da Roza, i ja mislim da je sve ok, ali ako će te to smiriti odi ponovno doktoru...

A ja šaljem pozitivne vibre

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Jučer u 21.00 sam bila na pregledu kod svoje doktorice u ZG, radila mi je vaginalni uzv da izmjeri nogice bebe pošto je bila u nekom čudnom položaju i nije ih mogla uhvatiti preko trbuha (danas sam 15+6). Pregled je pokazao extra urednu trudnoću, potpunu zatvorenost, zdrava beba itd.
    Jutros kad sam se probudila oko 06.00 imala sam podosta velik krvav trag na ručniku - roza krv (nisu nikakvi zaostaci), i nakon 2-3 brisanja to se dosta smanjilo, al i dalje kad se obrišem ima traga na papiru.
    Doktorica govori da može bit da je iziritirana rodnica, ali da u to nekako sumnja, govori da moram mirovat, stavljat utrogestan jer pored xyz opcija može bit i prijeteči spontani.
    Sad sam poluluda od brige. Kako je prije samo 12 sati na uzv sve bilo savršeno, a jutros se budim sa prijetečim pobačajem??

Jeli neka od vas imala iskustva sa krvarenjem nakon pregleda (meni inače bilo kakav vaginalni pregled užasno smeta i extra sam osjetljiva) - koliko vam je dugo to trajalo, kakav je bio trag? Help!
    Roza draga, bit će sve ok!!

što se tiče dotične, i ja imam par njezinih bisera sa UZV, a da ne pričam o tome kad sam ležala u Petrovoj...
    definitivno miruj sada jer bolje je što manje prčkati, a ako ti se ovo nastavi odi kod nekog neutralnog

Utriće popij!!! malo će ti se spavati, ali mislim da je tako bolje nego da dole iritiraš rodnicu!!

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

saljem puno vibrica da je sve o.k......vjerojatno je iziritirana rodnica, ako je pregled trajao duze...odmaraj...

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I ja mislim da nije ništa... događa se to nakon vaginalnog pregleda u trudnoći. Mene je pri svakom pregledu ginica upozoravala da se može događati da bude nešto krvi nakon pregleda. Isto i nakon odnosa. Svježa krv, u manjim količinama, nakon pregleda znači da je vjerojatno puknula neka kapilarica. A sad to ljubičasto pretpostavljam da je od lijeka - s time nemam iskustva. Bit će sve u redu, samo se odmori dok prođe!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Sorry na offt. ali možda pomogne Rozi da se umiri - ja krvarim tako lagano nakon SVAKOG ultrazvuka, u trudnoći ili bez trudnoće. Jednostavno imam osjetljivu sluznicu i ona sonda odjevena u gumu dovoljna je da mi ošteti sluznicu.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Uf kako mi ovo sad izjeda nerve. Sad sam bila na wc-u, iscurio mi je utrogestan, i kad sam se obrisala opet nekakav trag, al sad više nije crveno nego više na lila-ljubičasto. KAd sam išla stavit nove utriće, na prstu mi je ostalo malo te lila sluzi.

Kako da zadržim pozitivan stav i nadam se da će sve bit dobro kad sam se več pripremila na najgore! Mislim, zašto bi meni u životu nešto prošlo jednostavno i bez trauma!!!
    utrogestani se PIJU sve dok se krvari.
    ja bih nakon svake punkcije krvarila ko prase (pardone my french) - što je u principu rijetkost - i dr. mi je rekao da obavezno dok krvarim pijem utriće. malo ćeš biti pospanija, ali ne valja prstima prčkati dok krvariš, možeš još kakvu beštiju navuć

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

imala sam podosta velik krvav trag na ručniku - roza krv (nisu nikakvi zaostaci), i nakon 2-3 brisanja to se dosta smanjilo, al i dalje kad se obrišem ima traga na papiru.
    jel postoji razlika svježa krv roza ili smeđe zaostatci??? što znaci što,jel ima razlike.neznam

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

roza draga, bit ce to sve dobro. nemoj se brinuti.
    i kako je pinky rekla dok se krvari, pij utrice. meni se s Ivanom nakon vaginalog pregleda isto pokazala sukrvica, bas svjeza krv, i dobila sam isto utrica, al sam ih pila. tako mi je i ginekolog rekao, s obzirom da sam osjetljivija, da ne "guram" ih unutra da nebi jos vise izritirala rodnicu.
    saljem ti i vibrim iz petnih zila za vas ~~~~~~~~~~~~~~~~

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hvala vam. Iskreno ne znam dal će to biti happy end, sad mi se opet pojačalo kao jutros, dosta obilat trag na papiru. Nadam se najboljem, al sam ljuta ko ris, ljuta ljuta da ljuća ne mogu bit.
    Neću tražiti drugo mišljenje jer nisam dobila nikakvo konkretno od svoje doktorice, rekla je da može bit a da i ne mora, a drugo mišljenje znaći samo još više pregleda.
    Kako dan odmiče sve mi se više ćini da tu nešto ne štima, da nije samo oštečena rodnica. Al vidjet ću, ako ne prestane do sutra, idem u bolnicu.
    Hvala vam svima na vibrama!

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Draga Roza, šaljem ti pozitivne misli i puuuuuno vibrica! Drži se...

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj mala laia prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Roza, šaljem ti pozitivne misli i puuuuuno vibrica! Drži se...
    i ja
    vjerujem da će proći do sutra. Odmaraj

Tina84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Roza, i ja držim fige da je sve u redu.
    Možda je samo neka ogrebotina kojoj treba vremena da zacijeli.
    Ja nakon gotovo svakog vaginalnog pregleda imam i po dva dana lagano krvav trag. Jako me iritiraju one PVC rukavice (kakvih ima i na benzinskama).

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A nadam se i ja da će bit OK. Rekla mi je da mirujem, pijem utrogestan i da bi se trebalo smirit. Daj Bože!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ma hoće, samo lipo lezi, pij i udri po pozitivi

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ah Rozi draga, ma sigurno ce bit sve ok, ali mi bas zao da mora opet neka strepnja biti, i da ne moze opusteno ...

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Bit će OK !

Samo miruj duhom i tijelom !

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

biće sve dobro mila, lezi i misli pozitivno! cmok!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Thanks girls!
    Evo jutros je bolje, trag je kafeni, baš taman kao da je kraj toga što god već da je bilo. Nadam se da se danas više neće pogoršavat. Od sinoć pijem utriće - to je DROGA! Ja sam trebala pomoć do wc-a, zašorali su me ko da sam na LSDu!

Teica - nisam te zaboravila javim se na pp ćim mi prođe "situacija"

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Super Roza, drago mi je da je bolje

priscila avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Baš sam se pitala kako si jutros... Super vijesti

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Super Roza!!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Super Roza Sve će sjest na mjesto!

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

:-d :-d

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

još uvijek smeđe, al smiriva se. UF, jučer sam stvarno bila očajna, baš sam se ustresla i prepala.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Joj, Roza drži se draga, neka se ne ponovi više. Miruj, smiri se i sretno!!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

normalno je da si se prepala. bit ce sve super!
    sad samo odmaraj i miruj sta vise mozes

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Super da se smirilo!

Ma znala sam da hoće !

I zaboravi na naša dogovaranja - nije spomena vrijedno - samo se odmaraj i miruj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •