-
Mama vs. baka
Nisam našla pomoć za opis svog problema, pa otvaram novu temu.. gdje vas molim za savjete..
Osjećam se jako jadno.. moj mališa ima tri tjedna sada, i ne znam zašto ali imam osjećaj da misli da mu je baka majka, a ja nitko i ništa..
Primjeri:
- kada se treba podrignuti, nikada se ne podrigne kada ga ja držim, samo ga drži baka
- ima problema sa stolicom u zadnje dane i strašno je nervozan i strašno plače, i kada ga nosam ja, kada ga ja držim ne smiruju plač, al kada ga uzme baka, odmah prestaje plakati
(ona me naučila kako držati dijete u kojoj poziciji i kako, a sve se bojim da ja nešto krivo radim, a nažalost je ta što je ona sa mnom dok ga držim pa valjda bi mi rekla da ga krivo držim)..
- uvijek mu pričam, pjevam, tepam, i stvarno provodim puno vremena s njime 23 od 24 sata u danu, al on uopće nije fokusiran dok mu ja pričam, koliko je fokusiran dok mu priča baka.. ona ga naime jop uvijek kupa, jer je mene još malo strah, i on je toliko miran.. sigurno dok ga budem ja kupala će se revat...
imam osjećaj kao da sam mašina za hranjenje??? ima li itko da mi udijeli koju lijepu riječ?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma