Pokazuje rezultate 1 do 50 od 105

Tema: Mama vs. baka

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    super je što ti ima netko pomoći, ali prateći tvoju priču na ovom forumu shvaćam tvoj strah jer mi se čini da živiš sa jako dominantnom majkom koja ti je već prije poroda počela nametati svoje stavove (sjećam se priče o as), tako da budeš svijesna da ćeš u dogledno vrijeme morati s njom porazgovarati (ako priča ode onim tokom kojim ja mislim da će otići). ali čisto da bi ona tebe uvažavala ko majku. beba jako dobro zna tko mu je mama.
    za sada se lijepo opusti, dok se skroz ne oporaviš i skupiš snage za dalje.
    Pinky, hvala bogu da sam tu priču sa AS razješila u samom početku, a to što kažeš da je dominanta, ta žena ne da drži 4 čoška u kući, već cijelu kuću na dlanu, nažalost svi ovisimo o njoj, financijski ne, ali psihički i fizički da, pogotovo ja koja se još oporavljam od poroda, a da ne spominjem babu od 85 godina..

Citiraj laumi prvotno napisa Vidi poruku
    beba može osjetiti tvoju nervozu pa se onda i on uznemiri. budi čim smirenija kad si s njim i sve će biti u redu.
    Citiraj mala nada prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da ti beba sve to što razmišljaš i osjećaš i ona osjeća pa ti zato plače itd.,dok se kod tvoje mame smije jer je ona smirena.Odmori se,pusti mozak na pašu,ako treba isplači se.Poslije ćeš se osjećat bolje,to će osjetiti i beba pa će i ona biti bolje.
    Nažalost, u mom životu trenutno postoji i previše nervoze, ali nisam ovo otvorila da pričam o ta dva slučaja.. i nažalost ne znam kako odagnat tu nervozu iz sebe... pokušavam se odmarati kada malac spava, ili spavam i ja ili čitam knjigu, ili sam malo na forumu.. ali i dalje mi se po glavi samo te dvije stvari motaju... tako da sigurno to prelazi na Nou... pokušavam biti što pozitivnija i vedrija kada mu pričam, pjevam da ne osjeti to što me muči.. al očito da on to i predobro osjeća...

Plakanje ne pomaže, i ne može rješiti moju ludu glavu

Citiraj MMK prvotno napisa Vidi poruku
    andynoa želim ti čestitati i poželjeti vam mnogo sreće.
    Ne bih voljela da zvuči kao da umanjujem tvoja osjećanja, ali mislim da će se " sleći" i krenuti nabolje. Vidjet ćeš za par mjeseci kada te krene vući za majicu tražeći siku i zvati mama, samo tebe i nikog drugog.
    Hvala MMK, i nadam se da će tako biti kako ti kažeš, trudim se iz petnih žila da sam kraj njega i da me osjeti..

Razgovarala sam i sada s majkom kada je bila u sobi, i rekla sam joj par stvari, a ona mi je odgovorila "da nisi valjda ljubomorna na mene, ja sam baka, a ti si mama, vidjet češ idući tjedan kada odem na posao kako će ti biti, pa češ onda biti zahvalna što me imaš da uskačem" kao da se uvrijedila.. a rekla sam samo da me pusti da ga nosim, da mi pokaže kako, upitala dal nešto krivo radim itd...

Hajdi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Tebe tvoja mama želi da zaštiti. Imala si CR, sama si, i ja mislim da ona čini sve da ti olakša. I da sve to radi iz najbolje namere i da joj ne pada na pamet da te "zameni" ili nešto tako.

Doći će sve na svoje, vremenom. Ne fokusiraj se na nebitne sitnice, raduj se svom detetu i svakom novom danu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •