Pinky, hvala bogu da sam tu priču sa AS razješila u samom početku, a to što kažeš da je dominanta, ta žena ne da drži 4 čoška u kući, već cijelu kuću na dlanu, nažalost svi ovisimo o njoj, financijski ne, ali psihički i fizički da, pogotovo ja koja se još oporavljam od poroda, a da ne spominjem babu od 85 godina..
Nažalost, u mom životu trenutno postoji i previše nervoze, ali nisam ovo otvorila da pričam o ta dva slučaja.. i nažalost ne znam kako odagnat tu nervozu iz sebe... pokušavam se odmarati kada malac spava, ili spavam i ja ili čitam knjigu, ili sam malo na forumu.. ali i dalje mi se po glavi samo te dvije stvari motaju... tako da sigurno to prelazi na Nou... pokušavam biti što pozitivnija i vedrija kada mu pričam, pjevam da ne osjeti to što me muči.. al očito da on to i predobro osjeća...
Plakanje ne pomaže, i ne može rješiti moju ludu glavu
Hvala MMK, i nadam se da će tako biti kako ti kažeš, trudim se iz petnih žila da sam kraj njega i da me osjeti..
Razgovarala sam i sada s majkom kada je bila u sobi, i rekla sam joj par stvari, a ona mi je odgovorila "da nisi valjda ljubomorna na mene, ja sam baka, a ti si mama, vidjet češ idući tjedan kada odem na posao kako će ti biti, pa češ onda biti zahvalna što me imaš da uskačem" kao da se uvrijedila.. a rekla sam samo da me pusti da ga nosim, da mi pokaže kako, upitala dal nešto krivo radim itd...

Odgovori s citatom