Citiraj Tina84 prvotno napisa Vidi poruku
Već u rodilištu sam izazvala pomutnju. U jutro nakon poroda sam malo zadrijemala i kad sam se probudila djeteta pored mene nije bilo (odnjeli ga na neki rutinski pregled).
Ustala sam i panično pojurila na hodnik, pošla ga sama tražiti. Nigdje nikog nije bilo. Na kraju hodnika je bio jedan krevetić u kojem je bila beba. Zgrabila sam tu bebu iz krevetića i onda skužila da to nije moj mali. Ma bila sam ko bjesna životinja. Onda je došla sestra koja je srećom imala razumijevanja, pa me umirila i objasnila gdje je dijete. Brzo su ga vratili.
Moja svekrva je prvi puta premotala mog sina kad je već prošao godinu dana. A živimo u istom kućanstvu.
Sad sam itekako svjesna da sam pretjerivala.

Budi sretna da imaš mamu pored sebe koja ti može i želi pomoći. Ali prihvati tek onoliko koliko ti je stvarno potrebno i potrudi se što više obaviti sama. Naravno da ti to možeš
to se i meni desilo kad sam zadrijemala i probudih se i maleckog nema mene je šlag skoro strefilo, jer su od cima bebe bile tamo a mog nigdje a znam da smo prije sata cicali (a bilo je gluho doba noći) i na kraju je ispalo da ga je teta odnijela na previjanje malo ranije nego inače (inače ih je nosila u 5 ujutro i vraćala u 6)

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
ja bi tribala otvorit temu mama vs. baka(svekrva) hahahha
nisam još rodila, al vec vidim što me ceka.al sam ja opaka škorpija,pa nek se ljuti ko god oce.ja ga napravila,ja cu ga roditi i ja cu donosit odluke što i kako.
škorpija ili ne, znaš da će biti svega, sjeti se kabla samo... ja se pokušavam postavit već danima, al danas sam pukla ko kokica... čak sam i prozore išla prat dok je malac pajkio od jada