-
Kužina
I jedno i drugo ima svoje prednosti i nedostatke. Danas se više-manje sve kuhinje mogu napraviti po mjeri, mislim na one koje se prodaju u salonima namještaja. Prednost ti je što ti izabereš model, oni naprave nacrt po tvom prostoru i za neko vrijeme dobiješ kuhinju, a nedostaci: možeš naletjeti na salon koji ne isporučuje robu, kvaliteta isporučenog može biti različita od viđenog u salonu i najčešće se takve kuhinje čekaju od 45 dana naviše jer ih je 90% uvoz što iz Italije što iz drugih zemalja. Još jedna od prednosti ti je plaćanje koje u većini salona može biti na rate, čekovima ili karticama.
Kod kuhinje koju ti radi stolar prvenstveno moraš naći dobrog stolara koji će ti izmjeriti prostor i po nacrtu izračunati koliko materijala ti treba. Materijal si ljudi najčešće kupuju sami, barem je tako u Zg, stolar te sa mjerama i količinom potrebnog materijala uputi u centar gdje se to prodaje, oni ti iskroje, kantiraju, najčešće na jednom mjestu možeš kupiti i rućkice, nožice, vodilice itd. To ti je brži način, prednost je to što na licu mjesta vidiš materijal od kojeg će ti kuhinja biti napravljena, fleksibilnije je što se tiče elemanata i prilagođavanja tvoim potrebama, a vjerojatno i brže gotovo. Nedostatak može biti loš stolar i plaćanje koje je najčešće gotovinsko, barem onaj dio koji plaćaš stolaru.
Sretno, najvažniji savjet koji ti mogu dati je SAMO SMIRENO, točno znam kroz što prolaziš, kada smo mi opremali stan mislila sam da ću posjediti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma