da li mi se isplati dolaziti u Zagreb zbog toga?
kakve su cijene, kvaliteta, ponuda?
ima li dobra izbor?
da li mi se isplati dolaziti u Zagreb zbog toga?
kakve su cijene, kvaliteta, ponuda?
ima li dobra izbor?
Na Cvjetnom trgu nema dječje odjeće, bit će u Areni od sutra (14. 4.)
Za odrasle je ponuda identična onoj u Grazu s identičnim cijenama! Izbor je jako velik, ima velikih brojeva, trgovina je jako velika (ne zezam se).
Kvaliteta - nešto je odlično, nešto osrednje, a puno toga poliester
Konkretne cijene: majice od 69,90 do 99 kn. Hlače 179 kn. Veste i haljine 149 kn
super, hvala...
ha ništa, skoknut ću jedan dan pa ću vidjeti![]()
Zna li netko jesu li još uvijek redovi na ulazu? Ne pada mi na pamet tamo ići i čekati u redu da bih ušla u dućan...
Vani ne. Unutra su redovi samo za svlačionice. Pa je zato i gužva....
Frendica mi je bila i kaže da ima do broja 46 ali nema B'B.
Jako su veliki redovi za kabine i na blagajni, barem popodne.
Meni je roba bezvezna, ali ja si već godinama ništa ne uspijem naću u H&M-u, ne sviđa mi se.
Možda pokoje hlače za ljeto ili košuljica su mi OK.
Cijene su stvarno niske.
Ja nisam, ali su bile cure sa drugog foruma i prezadovoljne su. Kazu da je djeciji odjel ogroman, da ima zbilja svega i cijene su ok. Nema odjela za trudnice. Cak i guzva nije bila prevelika na odjelima i ulazu, samo na kabinama i blagajni.
Ani4 ima odjel za trudnice, ja na svoje oči vidjela i piše iznad trudnice na hrv.
Inače, sve ostalo je točno, dječji odjel je preeeeeeedivan, velik, izbor odličan, cijene također! Na blagajni je red ali ide jako brzo! Imaju čini mi se dva pulta po 4 blagajne! Plus još posebni dućan za muške odmah do.
sad sam pogledala njihovu stranicu. recite mi molim vas da ono što je na stranici nije cijela ponuda, jerbo, od cijele stranice sam vidjela svega jedne sandale koje su mi donekle probavljive. ostalo ne bih stavila na sebe ni da mi netko plati. (dobro, da mi plati i bih, al kužite kaj hoću reć)
pa zadnji put kad sam bila u grazu i mariboru sam se obukla tak da nisam morala još dvije godine valjda ništa kupiti. jel ovo odraz današnjih trendova pa je roba zato takva ili? ja sam valjda zapela u pedesetima. a tek mi je 25.
Mogu samo reci da zavidim
Kod nas nema jos ni H&M ni C&A![]()
Bila danas u Areni, samo na djecjem odjelu. Dosta sam uzela za curu i bebaca, mislim da se stvarno isplati, cijene su stvarno puno puno nize nego u drugim djecjim ducanima.
pile, ma to na onoj našoj stranici je samo dio..Doduše, ja osobno nisam baš gledala za nas dio, nego za djecu, pa ti ne mogu reći kaj točno ima, ali recimo ono što sam gledala za djecu na stranici i ono što ima u dućanu je neusporedivo, a teta kaže da će im roba stizati svaki dan skoro...
uf, sad mi je lakše. već sam se uplašila da je to to![]()
I ja se javljam bila jučer na otvorenju u Areni i dječji odjel im je fantastičan...nisam znala kaj odabrati...za trudnice isto ima jedan mali dio s o.k. robom... a ostalo...kak se veli svaka roba nađe svoga kupca...!!!
Evo i ja sam danas bila u Areni, moram priznati da sam se ugodno iznenadila veličinom dučana i dječjeg odjela.
Roba je ista kao vani, samo imam malu zamjerku - NEMA oko pola robice za curice na HELLO KITTY kao vani, to će im valjda doći uskoro.
A cijene? Jesu li iste ko u Grazu, preračunato u kune po srednjem tečaju
ili je ipak malo skuplje?
Cijene su preračunato čak mrvicu i niže, recimo neke stvari koje su vani 9,95 Eur, kod nas su 69,99kn.
Iste - nešto je čak i jeftinije (u Grazu 9,90 e, a ovdje 69,90 kn)
Pitam zato jer kad sam kupovala u Londonu u HM-u,
u funtama su cijene bile jeftinije nego u Eurozoni u eurima,
možda nije velika razlika, ali kad kupuješ više,nakupi se
Super da kod nas nije skuplje nego vani
Posljednje uređivanje od krojachica : 15.04.2011. at 15:04
e pa sad mi ništa nije jasno..neki kažu da je skuplje kod nas, neki da je jeftinije...![]()
Samo mali osvrt, nemojte slučajno stati u red kod muškog blagajnika, jadan ne zna baš posao i lipo sam se danas načekala.
Za muske bebe brojevi 74 nema puno stvari, ja ponudom u tom broju nisma zadovoljna. Našla sam samo malu šiltericu za sunce sa onim dijelom za vrat. Bodića ima ali cijene oko 35 kn za jedan komad. gegica nema, trenirkica nema. Za curice je puno veća ponuda.
Za trudnice ponuda ok, nema previše, majice kratki rukav 59 kn, hlače 199, godnji dio trenirke 149, ima i tajica.
Što se tiče žena, možete se guštati ima svega i nije skupo, kvaliteta bolja nego u c&a.
Kršniji muški nemaju šta tamo tražiti, brojevi su za njih mali.
Cure, jel znate koliko dođu kompleti gačica za dečke veličina 98/104 (koliko komada, koliko para, i to oni fensi-šmensi sa npr. Cars ili Bob Graditelj)?
Posljednje uređivanje od Cathy : 15.04.2011. at 20:02
bila danas u areni. omfg koji kaos. bila sam samo na dječjem, ponuda je skroz ok, kao i cijene. ALI KOJI KAOS!
mislim da će sljedeći posjet pričekati.
izrazito glupo doba
oko 17:30 mislim da sam došla.
mrzim gužvu. mrzim!
Definitivno jeftinije, prije mj. dana bila u austriji i možemo biti sretni s našim cjenama!
Bila jučer u areni u h&m....oduševila se
Uglavnom za djete sam kupovala, izbor i cijene su fantastični.
Puno stvari nema na netu, a izbor je super. majice dječje po 30 kn, čak i 25kn, tajice 30-ak kn, haljinice prekrasne 30-35kn.. baš smo se nakupovali.Ženski dio je ogroman, ima i za trudnice, ali kako zaglavih na dječjem ostalo sam samo preletjela. Bili smo dopodne pa
smo ušli bez čekanja, red na kasi brzo ide a i na svim kasama drugog odjela se može kucati sve...
red je za kabine za probavanje..![]()
Primaju, svakako primaju i Amex koji u Sloveniji ne primaju, znam sigurno jer sam poslala MM-a čekati na blagajni a on ima Amex
Inače se slažem, izbor dječje robe je predobar, a cijene su stvarno niske.
Ima prekrasnih stvari posebno sam oduševljena hlačama, pogotovo time koliko ima različitih modela; inače mi je uvijek bio problem kupiti barem dvoje hlače u jednom dućanu.
Ne priamju Diners, tak sam čula, ja ga osobno ni nemam.
sa njihove stranice: "
Prihvaćene kreditne kartice u H&M prodavaonicama
Prihvaćamo sljedeće kreditne kartice: Visa, Mastercard, Maestro, Amex."
u dane vikenda: red 50 metara dug, po tri osobe u liniji
prestrasno
(dobili izvjestaj)
MM je jučer popodne normalno kupio nekakvu trenirku na Cvjetnom, nije uopće bilo reda na blagajni, nego samo za kabine.
U Areni u nedjelju ujutro također nije bilo nikakvog prevelikog reda.
Btw. u Grazu smo u H&M-u uvijek čekali u redu i za kabine i za blagajnu; ja sam se znala presvlačiti i u dućanusrećom nikad me nisu uslikali za novine (barem ne znam da jesu)
pa kako to da ne primaju Diners? u Grazu primaju