Potpisala bih i ja.![]()
ja danas u HMu pazarila pet pari hlača, tri majice i dvije tunike, jedne štrample (jer su meni predivne) i paket čarapa
skoro 1000 kuna
ali smo mirne dvije jeseni/zime/proljeća jer sam uzela po broj veće
jako joj lijepo stoje, čak se i njoj sviđaju iako se kopčaju
jedino su boje koma: tamnoplava, sivomaslinasta, boja jetre... sve neke mrtvačke
i sve su dolje preuske pa će krepati dok se vude skidala za tjelesni
Pa čini mi se da si dosta kupila za 1000kn......
Čemu![]()
pa meni je to nekako puno
jer sam navikla hlače kupovati po 9,99 eura, pa mi je ovo duplo skuplje
Cure moje. Imam pitanjce. Da li H&M na Cvjetnom ima darovni bon? Hitno mi je, išla bih za jedno sat vremena, pa ako znate... Zvala ih jesam, al je bio neki nesiguran tip na telefonu pa nisam sigurna da mi je točno odgovorio. (rekao je da imaju).
Tražila sam malome neku prijelaznu jaknicu. U drugim dječjim dućanima cijene su bile oko 300kn. U Petit Bateau u CC je bila 619kn!!! Na kraju sam u H&M upikla jednu krasnu za 99kn! I kupila sam mu dvije plišane trenirke, jedna 99kn, druga 129kn, donje dijelove trenirke za 49kn. Mislim da su cijene u HM dosta prihvatljive, posebno u usporedbi sa drugim dječjim dućanima.
Hvala Angie75.
Bila sam u petak u h&m-u u cc1 i odusevljena sam videnim!
Imala sam samo pola sata na raspolaganju, ali i to mi je bilo dovoljno za vidjet ponudu, doduše bila sam samo na djecjem odjelu ali taj mi je i najvažniji!
Nego, sto se dogodilo s njihovom stranicom?! Nikako da vidim onaj nekadašnji online shop!!!???
u Osijek na proljeće stiže u Portanovu !!! juhuuuuuu
Hrvatska stranica nema web shop, ali ima na
http://www.hm.com/at/
Hvala, to sam tražila...
Meni nikako nije otvaralo tu stranicu....
Evo, ispravljam sama sebe; bila danas, i nije mi bas nešto.... Zenski odjel -strašno los izbor normalne robe, nema uopće nove kolekcije..... (koja mi se jakoooo sviđa)....
Na muskom odjelu nisam našla ništa za mm-a a uvijek mu kupim par komada robe....
Dječji odjel tako tako, izbor veličina los, ponuda ok....
Osim: niti za jedno od troje djece nije bilo pamucnih donjih dijelova trenirki (vel 80/86, 104/110 i 110/116 sam tražila).... Bilo je samo većih od 128 čini mi se.....
Posljednje uređivanje od Cheerilee : 15.10.2011. at 21:00
potrefila si jako loš dan za šoping u cc1...bila sam i ja i također nisam mogla skoro ništa naći od onog što sam htjela, ali to ti je zato što je bila ludnica zbog rođendana cc1 + subota...da odeš za par dana, našla bi dugačiji asortiman i druge veličine, non-stop mijenjaju nešto po dućanu
Upravo zbog rođ popusta sam i išla....
Kupila malome jaknicu s'oliver -30%...
Sebi u mangu nes i promodu, cartersu.... mm kupil svašta i tako.... Bilo je dobrih popusta....
Jedino velim, taj h&m bas treba naletjeti....
Ali, donje pamucne dijelove nisam vidjela niti u c&a!? Bit će da je nestasica,
Posljednje uređivanje od Cheerilee : 16.10.2011. at 08:09
ma nema ni u c&a, razgrabe se donji dijelovi trenirki čim dođu...ja sam samo jednom brije 2-3 tjedna naletila kad su im friško došli plišani 2packovi donjih dijelova trenirki i to u svim veličinama i više ih nikad nisam našla baš u svim veličinama
a kad dobivaju robu u c&a? kojim danima?
ne znam, ali mislima da skoro svaki dan kao i h&m, nisam ih nikad pitala...ali stvar je u tome da oni kao i h&M neke stvari kad rasprodaju ne dobivaju jako dugo...znači, pune konstantno ali različitim stvarima - zato sam ja počela u ta 2 dućana kupovati stvari čim naletim na njih ako su mi super, jer znam da je mala šansa da opet nađem tu istu stvar u veličini koju trebam i idući put kad dođem...
u h&mu i dalje nema placanja na rate ili se nesto mijenjalo?