Jel bilo prošle godine fake Uggsica u H&M-u? Vidim da ih ima ove godine, pa jel vrijede ili promaču?
Jel bilo prošle godine fake Uggsica u H&M-u? Vidim da ih ima ove godine, pa jel vrijede ili promaču?
Navodno i prave promaču, a kožne su. Ove u H&M-u nisu koža...
Pa to nije obuča za kišu! To je samo za šminkeraj!
Nego, ja bila danas i nisam našla fliseve ni za Janka ni za Ivu, a za Elu mi je bio jedan onak, ne baš najljepši pa nisam htjela uzeti. Jer sam uz to upikirala i hello kitty duksu s ušekima koja je 40 kn skuplja pa sad čekam dobrovoljne prihode za ročkas pa bumo ju kupili!
ja sam flis kupila prije dva tjedna - i bilo je svih veličina i nekoliko boja. Jedino kaj sam ih fakat teško skužila u dućanu a niti prodavačica nije znala da ih imaju,
Ja valjda moram 4 puta obići cijeli dučćan kako bih našla što mi treba.
prvi put čujem za te dukse - to je neki novi ili stari slang? Baš sam neinformirana. daj please, reci
duksa je hudica
btw. ja bih trebala dukse ili hudice bez kapuljače - ne znam kako se to zove ali tražim to već sto godina i nikako naći.
Dakle - majice kao gornji dio trenirke, na ciferšlus, ali BEZ kapuljače.
Imali smo dva takva gornja dijela trenirke iz benettona i to mi je najbolje za Leu, ali nigdje više to ne vidim.
hudica- hoodie http://en.wikipedia.org/wiki/Hoodie
duksa-http://www.zargonaut.com/duksa
Duksa češće kažu u Bosni, a meni se taj izraz sviđa jer je kratko! A ne dok kažem "gornji dio trenirke s kapuljačom" polomim jezik
Jučer sam bila u HMu - i dalje imaju taj tanki flis, samo nema ih više tako puno, pa ne znam kako je s brojevima. I dalje stoje blizu blagajne- zajedno i ženski i muški
Za Splićanke, objava na Facebooku, otvorenje:
25 kolovoza 11:00-21:00 CITY CENTER ONE SPLIT
aaaaaa vidila sam po gradu da se napokon otvara i u Splitu.
baš napokon.
Kad dolaze zimske stvari (na online-shopu su već preko mjesec dana...)?
i kod nas ih ima već odavno, a u zadnja dva tjedna su nakrcali i skafanderima, zimskim jaknama itd.
jel bio tko u cc1? imaju dječji odjel?
tu kažu da ima http://www.forum.hr/showthread.php?t=136998&page=251
Evo me, bila sam ja tamo na otvorenju jučer ujutro (naravno, vukla sam i cure i kolica i svašta :/ )!!!
Bila je gužva, za očekivati, dječji odjel je na 1. katu, pa sam odmah tamo krenula; kupila sam Kitty starke, čizmice gležnjače, flis Kitty jaknicu, tople čarape trio paket, paket gaćica i hrpe điđa za kosu curama (tema Pony, Kitty i tsl.). Danas (samo danas) je popust za 3. artikl po izboru sniženje 20%. Robe ima, o.k. je, nismo dugo čekali na blagajnu (još smo gratis dobili u redu i Janu od 0.5 l za popiti), ali nisam s dvoje djece dugo izdržala biti unutra, pa smo zgrabili i zbrisalivan. Za sebe nisam ni uspjela pogledati kaj ima...
Robu za trudnice nisam uspjela naći (a pitala sam prodavačicu, i ona ne zna :/ ), ali dječji odjel mi je puno bolji nego u Areni.
i ja bila jučer. I stvarno je super. Dpobila sam 3 puta popust od 20% tj. na 3 artikla. Kako? Prvo sam stala u red s dvije stvari i dobila popust na skuplju. Pa je frendica stala u red da si nekaj rezervira i meni uzela dvije stvari, an jednu dobila popust od 20%. Pa sam se vratila poslije jer sam se sjetila da nisam nikaj Eli kupila, pa sam još i na to dobila popust od 20%, dakle na samo jednu kupljenu stvar. Isplatilo se ići jer sam im kupila one flis jaknice po 55kn što je stvarno super cijena!
ajme, ana, gdje se koji dućan otvara, tu si ti odmah prvi dan u redu
koliko tvoja djeca robe imaju?
ZNALA SAM da ćeš se javiti...Išla sam samo zbog tih fliseva i popusta. Jer bum fliseve našla nikad (tražila ih već). I eto dobro sam prošla, našla kaj sam tražila...I ne idem na otvaranje svih dućama, samo H&M-ovog ako imaju dječji odjel...To mi je fetiš, kao nekom cipele...A i 5 stvari za troje djece moraš priznati da stvarno nije puno!
pa nije ako se kupuje jednom u tri mjeseca
ja sam fliseve, po 69 kuna kupila ljetos, početkom 8.
kupila im obojma po dva komada
JA cc1 vidi sa prozora, ali mi je toliko lose da ne mogu do tamo...
I to me zdere!!
Da, ja sam tražila ali nisam našla a Arena mi daleko...I ovi su isto po 69, ali sam ih s popustom platila po 55.
Viš da si gora od mene....
Mi imamo smeđi s roza tifnicama, i za Janka onaj plavo-zeleno-smeđe prugasti...Žao mi ej da nemaju tu u malim brojevima, najmanji je 86/92, Eli je to oooooogromno! Ima ona Kitty duksa, predivna za 100kn, ali to mi je preveč samo zato kaj je kitty.
nisam gora
ja idem u dućan s robom dvaput godišnje i to samo zato što moram
i već mi je muka od najave lošeg vremena jer nijedno ni drugo nemaju ni jedne jedine duge hlače
ako tko ima viška, neka proslijedi
Beeeeelj....Ja nemam nikaj za tebe...zapravo MOŽDA za Zrina, ali moram preroštati ormare. Kaj on fura, koju vel.?
Sorry ak sam o.t.
Ana.m - ak furaš Elu u pink McLaren kolicima onda sam vas vidjela u HM-u, naravno da se nisam javljala da ne oduzimam dragocjeno vrijeme i tebi i sebi
Moja Lira baš brije na Kitty, sad je tak samosvjesna u oblačenju da smo morali sve kupiti samo njoj, pa budemo proslijedili seki kad ona preraste. Jednim udarcem - dvije koke obučene ...
winnerica, ma daaaaaaj, mogla si se javiti, ionako sam uglavnom bauljala nakon kaj sam uzela kaj sam mislila! Je, to smo bile mi.
Ma tak i ja, najviše nekak Ivi, seka ima brdo njene robe pa ne treba, a Jankec je dečko, pa nisam baš maštovita...![]()
I mi smo prije koji sat, sasvim slučajno, završili u H&M-u. Išli po neki rođendanski dar, vidjela da nema gužve pa sam ušla pogledati i izašla s punom vrećicom(uglavnom sitnica, doduše). Tražila sam donje rublje i čarape za dečke pa mi je najduže trebalo da ih nađem (djeluje kao da su usred odjela za djevojčice).
Čula sam danas i neke razgovore o tome da je H&M kod nas skuplji. Meni se ne čini, barem ne u odnosu na Austriju i Njemačku na koje sam navikla. Pritom ne govorim o sniženim nego o punim cijenama. Npr. samterice od 70 kn za dečka od 7 godina su meni sasvim povoljna cijena. Ima prekrasnih traperica za 100.
Teško mi je usporediti s Arenom jer sam bila ravno jednom na 15 minuta, no izbor mi se ovdje večeras učinio sasvim solidnim. Nije u kategoriji najvećih H&M dućana, ali nađe se svega (učinilo mi se recimo da ima više nego u Celju - ili je manje nagurano, ali djeluje veće).
Osoblju svaka pohvala - dobro organizirani i dobro raspoloženi.
Drugi put Ana, onda uz HM pada i neki sokić!!! Vidiš kak sam te dobro skužila! Kiss
Ja sam isto svu lovu predviđenu za obje curke spiskala isključivo na stariju; htjela sam mlađoj kupiti isto Kitty flis jaknu al sam se sjetila i na vrijeme zaustavila jer doma ima istu takvu crvenu koju je starija nosila predlani i lani - čemu bacat lovu?! Onda sam starijoj lijepo kupila oblekicu, dobila popust i sve kaj uz to ideSad moram sina obući, a onda smo na redu mm i ja, valjda...
Ja sam isto jucer skoknula u cc1 i cini mi se bolji izbor na beba odjelu nego Arena. U svakom slucaju guzva je bila dosta manja pa sam u miru mogla kupovati, cak sam ulovila i jednu prodavacicu koja je isla pogledati u skladiste za jedne hlacice kojih nije bio broj (u Areni sam 10 minuta trazila prodavacicu koja mi je na kraju samo rekla da ima sto ima i da robu dobivaju svaki dan)...
Evo i ja sam danas bila u H&M u Citiy C.One kupovala za svojeg klinca trenirkicu, slažem se sa Freyom, mislim da je čak veći izbor nego u Celju, iako je subota nije bilo neke velike gužve, čekala na blagajni 1 minutu, malo sam škicnula i za sebe ima svašta i cijene su isto kao i vani.Malo off vidjela sam u C&A popusti 20% rođendanski popust, nisam uspjela snimiti do kada traje jer sam se žurila.
Mi smo "skoknuli" u 20.40. Za trudnice nemaju ništa...
Popust od 20% u C&A još sutra!
I mi smo danas bili, nisam ništa kupila za Leu jer sam joj već nakupovala majica dugih rukava i hlača u Areni, a sad sam trebala tajice, no nije bilo brojeva. Ali, velik je dućan i svašta ima, ja sam čak sebi kupila jednu vestu!
bila prekjučer u H&M CC1, i to ciljano po zimski prsluk za curu. svi su bili prodani !
prodavačica mi je rekla da im roba često dolazi, pa da ponovo navratim. izbor je dosta širok, bar ono što sam vidjela.
La mama, znaš li možda cijene prsluka, onako okvitno! I jesu li to deblji ili flis prsluci? Hvala na odgovoru, nije mi baš usput pa da vidim da li mi se uopće isplati ići!