Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 126

Tema: Kad pocinju upisi u vrtice za 2011/2012?

Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Kad pocinju upisi u vrtice za 2011/2012?

Vise od cijene ove me godine brine da uopce upadnemo u vrtic, buduci da smo prosle dobili 'pedalu' u krajnje netransparentnom postupku selekcije.

Prosle godine su uvjeti i rokovi za prijave bili objavljeni 31. 3., a predaja dokumentacije bila je u prvoj polovici svibnja.

Ove godine jos nista, a svibanj se blizi... Ima tko kakvu informaciju?

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

za koji ti vrtić treba informacija?
    samo ima za 2010/2011
    http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=7210

vjerovatno će ti obavjest biti obješena na ulazna vrata vrtića a ti do tada skupi papire...prošle godine je bilo između 3-15 .05. pa si tako računaj i ove godine
    Posljednje uređivanje od ivana zg : 14.04.2011. at 13:18

Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Na Zagreb.hr sam i gledala - tamo je proslogodisnja odluka donesena s datumom 31. 3., a sad ni traga ni glasa... Ne znam sto cekaju...

Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Naime, ni ne znam sto tocno treba od dokumentacije buduci da ce za ovu godinu (ocito) vrijediti ovi kontroverzni kriteriji, kojih prosle godine nije bilo. Koje potvrde o primanjima cu morati dostaviti (i do kad - tek kad objave tko je upao ili ranije?), racunaju li se i honorarna primanja?
    Jer, ovo se odnosi na djecu koja su vec u vrticu, a kak da donesem dokumentaciju do 30. travnja za upis u vrci po prvi put kad jos nije objavljena ni odluka o samom pocetku prijava
    Predškolske ustanove će utvrditi iznos sudjelovanja roditelja u cijeni redovitog programa od 1. srpnja 2011. na temelju dokumentacije kojom raspolažu, odnosno dodatne dokumentacije koju su im roditelji dužni dostaviti najkasnije do 30. travnja 2011.
    Roditelji koji ne dostave dokumentaciju na temelju koje se može utvrditi pravo na olakšicu plaćaju punu ekonomsku cijenu programa.
    .
    Posljednje uređivanje od Sandee : 14.04.2011. at 13:52

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Zašto se meni čini da sam ja negdje pročitala da novi klinci trebaju te papira za olakšicu dostaviti do rujna...no niš se ti neboj, možda od tog novog zakona ništa, vjerovatno zato još nema obavjesti o upisu jer se čeka da se izglasa ili ne izglasa taj novi zakon...odi na stranice svoga vrtića ili nazovi njihovo knjigovodtvo tj. tajništvo pa ih upitaj.

Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Kaze na kraju teksta (nisam pazljivo citala):
    - DO 30. LIPNJA 2011. ZA DJECU KOJA ĆE BITI UPISANA s 1. rujna 2011. PREMA OBAVIJESTI O UPISU ZA PEDAGOŠKU GODINU 2011./2012.
    Nista, u medjuvremenu prosvjedujemo i nadamo se da ce zakon biti ukinut...

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

eto do lipnja...znam da mi je nešto oko tog rujna i lipnja ostalo,ha,ha...a ništa čekamo 20.04.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja se evo već danima šetkam između dva obližnja vrtića (dok nisam na netu), kucam tajnicima, provjeravam ima li što naljepljeno na vratima... no, ni oni ne znaju ništa što nema na stranicama grada. Danas su mi rekli, neslužbeno od 2. do 15.5., no neka provjerim drugi tjedan poslije srijede, 20.4.
    I zahtjev za upis ima na stranicama grada, "ali vjerojatno će se još nešto mijenjati u odnosu na prošlu godinu, i trebat ćete papire o prihodima po novome".

Kažem ja da piše da to treba do 30.6., "ma pričekajte, još se to ne zna konačno što će i kada trebati".

Eto, svi čekamo. Pa ćemo imati praktički ciiiiiijeeeli jedan tjedan za pripremit se.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

I mi isto čekamo da izađe, pa da počnemo skupljati papire, ima ih ove godine više nego prošle.
    Evo što će sve trebati.

Predškolske ustanove će utvrditi iznos sudjelovanja roditelja u cijeni programa na temelju sljedećih dokaza:
    1. Dokazi o članovima zajedničkog kućanstva:
    Izjava roditelja o članovima zajedničkog kućanstva (zajedničko kućanstvo čine bračni drugovi, djeca i drugi srodnici koji zajedno žive, privređuju, odnosno ostvaruju prihode na drugi način i troše ih zajedno), koja sadrži sljedeće podatke: ime i prezime, ime oca-majke, srodstvo s upisanim djetetom, datum rođenja, OIB, adresa prebivališta, vrsta prihoda koju član kućanstva ostvaruje

2. Dokazi o prebivalištu djeteta i ostalih članova zajedničkog kućanstva:
    Uvjerenje MUP-a o prebivalištu djeteta i ostalih članova zajedničkog kućanstva (za punoljetnog člana preslika osobne iskaznice)

3. Dokazi o ostvarenom prihodu svih članova zajedničkog kućanstva u razdoblju od 1.1. do 31.12.2010. umanjenom za iznos poreza i prireza:
    Potvrde Porezne uprave Ministarstva financija o visini dohotka za sve članove kućanstva

4. Dokazi o samohranosti roditelja:
    Rodni list, smrtni list za preminulog roditelja ili potvrda o nestanku drugog roditelja ili rješenje Centra za socijalnu skrb o privremenom uzdržavanju

5. Dokazi o statusu invalida Domovinskog rata i postotku invalidnosti:
    Rješenje o statusu invalida Domovinskog rata s podatkom o postotku invalidnosti

6.
    Dokazi o pravu na doplatak za djecu:
    Rješenje o pravu na doplatak za djecu

7. Dokazi o pravu na stalnu socijalnu pomoć:
    Rješenje centra za socijalnu skrb o pravu na stalnu socijalnu pomoć i zadnja isplatnica

8. Dokazi da obitelj ima troje ili više malodobne djece:
    Rodni list (ili izvadak iz matice rođenih ili potvrda o rođenju) za svako malodobno dijete

ZAHTJEV ZA OSTVARIVANJE PRAVA NA OLAKŠICU S TRAŽENOM DOKUMENTACIJOM DOSTAVLJA SE PREDŠKOLSKOJ USTANOVI:

- DO 30. TRAVNJA 2011. ZA RANIJE UPISANU DJECU
    - DO 30. LIPNJA 2011. ZA DJECU KOJA ĆE BITI UPISANA s 1. rujna 2011. PREMA OBAVIJESTI O UPISU ZA PEDAGOŠKU GODINU 2011./2012.

Obrazac zahtjeva za ostvarivanje prava na olakšicu i obrazac izjave o članovima zajedničkog kućanstva mogu se preuzeti u predškolskoj ustanovi ili na WEB-stranici Grada Zagreba www.zagreb.hr

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

to s papiri koji će trebati za utvrđivanje subvencije ali za upis ti trebaju i drugi papiri, npr. rodni list, potvrda o zaposlenju za svakog roditelja, knjižica imunizacije i potvrda od liječnika da dijete može u vrtić i tako, ima toga još

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ma da, znam, ti ostali papiri se mogu vidjeti s uvjeta od prošle godine. Ovo sam navela sam ovo što se tiče razlike u plaćanju.

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

2. Dokazi o prebivalištu djeteta i ostalih članova zajedničkog kućanstva:
    Uvjerenje MUP-a o prebivalištu djeteta i ostalih članova zajedničkog kućanstva (za punoljetnog člana preslika osobne iskaznice)

pa sad ti čekaj red u Petrinjskoj !!!! Da li netko zna treba li to biti novo uvjerenje o prebivalištu, on ne starije od 6 mj ?

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Imam pitanje, ja sad više ne kužim - na onoj prijavi za članove kućanstva - pišu se članovi kućanstva koji su PRIJAVLJENI na dotičnoj adresi (dakle imaju prebivalište na toj adresi) ili koji u STVARNOSTI žive na toj adresi (prebivalište odn. osobna im je na drugoj adresi). Isto tako, onda se taj dohodovni cenzus vadi samo za toga koji je prijavljen na toj adresi ili? Jer ja i dijete smo prijavljeni na jednoj adresi a muž na drugoj (nije mu se dalo mijenjati dokumente).. Pa sad kaj moram vaditi. I za ovaj dohodovni cenzus - kaj to sam odem na poreznu i tražim to ili? I kaj ak sam bila na porodiljnom pol godine.. I kaj ak sam se u 12 mj doselila iz Rovinja u Zagreb natrag (a posao mi je službeno i dalje u Rovinju).. Porezna valjda ima moje podatke tu u kompjuteru ili ?

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Tisa-Iskra moraš se prebaciti na drugi topic, onaj o novim cijenama vrtića u ZG.
    Šalim se malo, ni sama ne znam baš puno detalja (čekam dugo očekivani sutrašnji 20.4. da se bacim ili ne bacim u papirologiju), a na tom topicu cure već danima raspravljaju o tome što treba ili ne treba, i što je suvislo, a što nesuvislo u cijeloj priči. Odličan topic

http://forum.roda.hr/threads/62517-Nove-cijene-vrtića

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Hvala Bubilo - ma čitam ja i taj topic, ali oni su "pobjegli" u neke druge rasprave (nažalost).. Enivejz - danas je skupština, pa će se valjda saznati i svi detalji. a skoknut ću ja i do vrtića pitati sutra prekosutra.

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Meni ništa nije jasno! Upisujem dijete prvi put u jaslice pa mi nije jasno što mi je činiti.
    Do 15. 5. predajem papire za upis, potvrde o zaposlenju, imaunizacijsku itd., a onda ako upadnemo do 30.6. potvrde o prihodima da se vidi koliko ćemo plaćati?

Jesam li dobro shvatila?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

još nema Obavijesti o upisu za pedagošku godinu 2011./2012. pa ne možeš ni znati što ti je činiti

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Da li treba sve ispočetka prikupljati ako želim dijete upisati u druge jaslice?

casper avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kod nas u vrtiću (VG) izvjesili jučer da su upisi za 2011./2012. godinu od 02.05. do 13.05.

potrebite papire nisam zapamtila

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Tisa-Iskra prvotno napisa Vidi poruku
    Imam pitanje, ja sad više ne kužim - na onoj prijavi za članove kućanstva - pišu se članovi kućanstva koji su PRIJAVLJENI na dotičnoj adresi (dakle imaju prebivalište na toj adresi) ili koji u STVARNOSTI žive na toj adresi (prebivalište odn. osobna im je na drugoj adresi). Isto tako, onda se taj dohodovni cenzus vadi samo za toga koji je prijavljen na toj adresi ili? Jer ja i dijete smo prijavljeni na jednoj adresi a muž na drugoj (nije mu se dalo mijenjati dokumente).. Pa sad kaj moram vaditi. I za ovaj dohodovni cenzus - kaj to sam odem na poreznu i tražim to ili? I kaj ak sam bila na porodiljnom pol godine.. I kaj ak sam se u 12 mj doselila iz Rovinja u Zagreb natrag (a posao mi je službeno i dalje u Rovinju).. Porezna valjda ima moje podatke tu u kompjuteru ili ?
    još jedna moja sugrađanka u zagrebu, e pa dobrodošla, ima naaaaas

kad prijavljuješ dijete u vrtić onda dijete (a po mogućnosti i oba roditelja) moraju biti prijavljeni na nekoj adresi koja spada pod taj vrtić (dakle, ne možeš upisati dijete u vrtić na jarunu ako živiš u, recimo, maksimiru). mislim, možeš, ali prednost imaju svi ostali koji su iz kvarta.

što se tiče dohodovno cenzusa...imaš vremena predati papire do 30.6. a do tada (ako uopće bude bilo dohodovnog cenzusa) će valjda netko napisati neke upute o tome što se točno i kako predaje.

ako ti je poslodavac u drugom gradu, onda ti je i porezna kartica vjerojatno tamo (pogotovo ako si se nedavno doselila i nisi mijenjala poreznu karticu). to znači da ne plaćaš prirez u zagrebu. ja pojma nemam da li bi oni to trebali gledati ili ne?! jer, po nekoj logici, ako ne plaćaš porez i prirez u zagrebu onda ne bi trebala imati pravo na subvencije za vrtić?!
    do sad to nitko nije kontrolirao (meni je donedavno porezna kartica isto bila u drugom gradu) a kako će sad biti?! nitko ne zna...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj casper prvotno napisa Vidi poruku
    kod nas u vrtiću (VG) izvjesili jučer da su upisi za 2011./2012. godinu od 02.05. do 13.05.

potrebite papire nisam zapamtila
    za Zagreb to još nije oglašeno

Mater Studiorum avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Meni je gradski ured (ZG) prije desetak dana na telefonski upit odgovorio da se zna da će upisi biti od 02.05. do 13.05., ali da imaju preveliku gužvu oko novih cijena vrtića pa još nisu objavili uvjete.
    Posljednje uređivanje od Mater Studiorum : 22.04.2011. at 11:06

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mater Studiorum prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je gradski ured (ZG) prije desetak dana na telefonski upit odgovorio da se zna da će upisi biti od 02.05. do 13.05., ali da imaju preveliku gužvu oko novih cijena vrtića pa još nisu objavili uvjete.
    sve bolje od boljeg , sad ispada da više od tisuću ljudi treba sjesti na telefone, a ne daj bože da ta dva tjedna nisu u Zagrebu, ne bi ni znali da su trebali angažirati nekoga ili ostati da predaju papire

ispada da je forum jedini način da nešto saznaš, a da ni ne znaš da će ti trebati
    Posljednje uređivanje od larmama : 22.04.2011. at 11:48

Mater Studiorum avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku
    sve bolje od boljeg , sad ispada da više od tisuću ljudi treba sjesti na telefone, a ne daj bože da ta dva tjedna nisu u Zagrebu, ne bi ni znali da su trebali angažirati nekoga ili ostati da predaju papire

ispada da je forum jedini način da nešto saznaš, a da ni ne znaš da će ti trebati
    Ma, izgleda mi nemoguće da će to stvarno biti prvi tjedan u svibnju... bez obzira što oni pričali. Mislim da su se zapetljali toliko da će morati pomaknuti sve rokove.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Sad sam zvala naš vrtić
    - produžen je rok do 30.06. danas stavljaju obavijest
    - Potvrde sa porezne se vade za sve članove kućanstva, dakle i za djecu jer i djeca mogu po zakonu imati primanja (moram opet u općinu)
    - Uvjerenja o prebivalištu mogu biti i starija, dovoljne kopije (ja imam od prošle godine kad se manji rodio i to im je ok)
    - ako netko ima starije djete u vrtiću, ove godine upisuje mlađe dovoljno je iskopirati potvrde i napisati napomenu da su originali predani za starije dijete

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

maša, to što pišeš odnosi se kako mi se čini na dostavu dokumentacije potrebnu za obračun nove cijene plaćanja (ako do toga dođe), a ne na upise u vrtić?

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

jel tko zna, jesu li dužni ovi u vrtiću staviti obavijest za upis par dana prije ili to mogu napraviti 29.4. da su upisi od 2.5.? ne postoji li nekakav zakonski rok koliko dugo mora stajati taj poziv na upise, te to mora biti i objavljeno u nekakvim novinama? ili se varam?

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

na njihovim stranicama još nema obavijesti o upisu
    http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=7210

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    još jedna moja sugrađanka u zagrebu, e pa dobrodošla, ima naaaaas

kad prijavljuješ dijete u vrtić onda dijete (a po mogućnosti i oba roditelja) moraju biti prijavljeni na nekoj adresi koja spada pod taj vrtić (dakle, ne možeš upisati dijete u vrtić na jarunu ako živiš u, recimo, maksimiru). mislim, možeš, ali prednost imaju svi ostali koji su iz kvarta.

što se tiče dohodovno cenzusa...imaš vremena predati papire do 30.6. a do tada (ako uopće bude bilo dohodovnog cenzusa) će valjda netko napisati neke upute o tome što se točno i kako predaje.

ako ti je poslodavac u drugom gradu, onda ti je i porezna kartica vjerojatno tamo (pogotovo ako si se nedavno doselila i nisi mijenjala poreznu karticu). to znači da ne plaćaš prirez u zagrebu. ja pojma nemam da li bi oni to trebali gledati ili ne?! jer, po nekoj logici, ako ne plaćaš porez i prirez u zagrebu onda ne bi trebala imati pravo na subvencije za vrtić?!
    do sad to nitko nije kontrolirao (meni je donedavno porezna kartica isto bila u drugom gradu) a kako će sad biti?! nitko ne zna...
    Porez i prirez nema veze s lokacijom poslodavca.
    Prilikom uplate poreza i prireza upisuje se uplatni račun općine iz koje je djelatnik (šifra općine piše na tvojoj poreznoj kartici).
    Npr. ako na kartici piše 133 onda se porez uplaćuje na račun Zagreba.
    Posljednje uređivanje od mario1970 : 29.04.2011. at 19:19

sanjas33 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nisu upisi 2.5. nego prijave počinju od 13.-20.5. Upisi su tek u 6. mjesecu ak je dijete primljeno!

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj sanjas33 prvotno napisa Vidi poruku
    nisu upisi 2.5. nego prijave počinju od 13.-20.5. Upisi su tek u 6. mjesecu ak je dijete primljeno!
    od kud ti ta informacija? za prijave mislim...

sanjas33 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

iz našeg vrtića! Bit će ovaj tjedan objavljeno na našem vrtiću, a onda i u svim vrtićima grada Zagreba

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

najbolje nazvati ili otići do vrtića u koi želite prijaviti tj. upisati dijete jer po meni zvati ove u poglavarstvo je gubitak vremena i sigirno dobivanje pogrešnih informacija

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ivana zg, ne određuje vrtić kad će biti upis nego vrtić mora raditi po naputku iz poglavarstva

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj mario1970 prvotno napisa Vidi poruku
    Porez i prirez nema veze s lokacijom poslodavca.
    Prilikom uplate poreza i prireza upisuje se uplatni račun općine iz koje je djelatnik (šifra općine piše na tvojoj poreznoj kartici).
    Npr. ako na kartici piše 133 onda se porez uplaćuje na račun Zagreba.
    ako radiš i živiš u recimo dubrovniku, tamo si prijavljena i tamo ti je poslodavac, porezna kartica ti je isto tamo, jel tako? poreznu karticu možeš prebacit na drugi grad, ali se moraš u tom drugom gradu prijaviti, i onda s prijavom i poreznom karticom ideš na poreznu upravu i tamo ti naprave novu poreznu karticu s novim gradom. to ne ide automatski.
    dakle, poslodavac ti može biti i nakraju svijeta, bitno je gdje si ti prijavljena.
    neki ljudi se prijavljuju u druge gradove da bi plaćali manje poreza, ali je većina ljudi ipak prijavljena tamo gdje živi i radi, a tamo je i njihova porezna kartica. to sam htjela reć

kad sam otišla na neko vrijeme raditi izvan zagreba, prebacila sam si poreznu karticu na taj drugi grad, bez razmišljanja. zašto bih plaćala prirez kad ne moram? u biti, kad se sjetim koliko sam puta mijenjala podatke na poreznoj kartici- muka mi je

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

objavljeno upisi su od 9. do 27.5.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

piše da se molba smije predati samo u 1 vrtić, a mogu se naznačiti još 2 rezervna vrtića koji bi eventualno došli u obzir ukoliko se ne upadne u prvi
    jako me zanima kako će kotrolirati dal se svi drže toga?

drugo: nigdje ne piše da se predaju papiri koji se navodno još uvijek skupljaju po vrtićima (za naplatu prema dohodovnom cenzusu). dakle, to ne treba predati nikako (ako je netko slučajno mislio da treba).

iako na kraju zadnjeg dokumenta piše
    Sudjelovanje roditelja u ekonomskoj cijeni pojedinih programa utvrđuje se u skladu s aktima Grada Zagreba, ovisno o vrsti i trajanju programa.
    i sad ne kužim u skladu s kojim aktima? to je namjerno nedorečeno jer se 'ne zna' kako će završiti situacija oko naplate vrtića

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

predat ovo kaj pise, ostalo ne pise - dakle ne treba
    i pravit se blesav

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

to je namjerno nedorečeno jer se 'ne zna' kako će završiti situacija oko naplate vrtića
    Da, i ja sam baš to pomislila...koji likovi. Ništa ne piše, ništa ne predajem.

piše da se molba smije predati samo u 1 vrtić, a mogu se naznačiti još 2 rezervna vrtića koji bi eventualno došli u obzir ukoliko se ne upadne u prvi
    jako me zanima kako će kotrolirati dal se svi drže toga?
    A ovo sam baš krenula otvoriti novi topic. Što im to znači? Tko će to kontrolirati i garantirati da netko nije predao u više vrtića. Što ćete vi raditi?

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Pa to predavanje u jedan vrtić čini mi se kao prava utopija - prošle godine predala sam u 4 vrtića, zvali me prvo u jedan a onda za dva mjeseca u drugi da se dođemo upisati (znači uopće nisu povezani), iako smo pošteno naveli gdje smo sve predali dokumentaciju na dnu papira u za to predviđenu rubriku. Po meni su prvo trebali provjeriti da li smo uopće upisani u neki od tih vrtića pa nas tek onda zvati. Sumnjam da su sad odjednom "umreženi". Ove godine ćemo predati u samo jedan vrtić jer nam je taj najbliže kući (prošle godine u taj nismo niti predavali jer u tom objektu primaju djecu od druge godine).

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

predali papire, samo u 1 vrtić. imamo razgovor u pon 16. u 9h.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

mi smo danas predali paire, malo popričali kako prošle god. nismo dobili mjesto, MM je odmah išao na razgovor s psihologom, a s L treba doć u pon.
    šta znaće sad ti razgovori??

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

mi smo isto prošle godine išli na razgovor sa psihologom, samo kaj je to prošle godine bilo tak da su se prijave predavale prva dva tjedna u 5 mjesecu, a onda su oni obrađivali prijave i zvali na razgovor. Sjećam se da su više od pola klinace iz kvarta zvali prije nas, i MM se već zabrinuo kako necemo dobiti mjesto, ali eto i nas su pozvali sredinom šestog mjeseca i rekli da će, (ne sjećam se točnog datuma) biti izvješena lista na vrtiću ko je primljen, neslužbeno su malom namignuli i rekli mu da se vide u devetom mjesecu.
    Mi smo predali papire za samo jedan vrtić, uopće nisam razmišljala o mogućnosti da ne ćemo dobiti mjesto. A dobili smo ga bez ikakvog mita i korupcije, veza i vezica....

Mater Studiorum avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Kod nas nikakvi razgovori, nikakve informacije, samo roditeljski početkom lipnja.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ja se nekako nadam da to znaći da ćemo dobit mjesto, još kad ih u pon ove plave okice osvoje

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

i mi imamo razgovor sa psihologicom 23.5.
    ja mislila da je to pod normalno... za sad se ne uzrujavam oko toga dall cemo upast ili necemo... razmisljat cu o tome kad do toga dodje

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mi smo predali papie, na nikav razgovor nismo pozvani, sada sam zbunjena, jer su nam rekli da prvo trebaju obraditi prijave i tek onda slijede eventualni razgovori onih koji su ušli u uži krug. Tako su mi rekli u vrtiću Medveščak.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Jel istina da svi koji predaju papire za jaslice idu na kratak informativni razgovor

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj domy prvotno napisa Vidi poruku
    Jel istina da svi koji predaju papire za jaslice idu na kratak informativni razgovor
    kolko ja znam - da

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •