Pokazuje rezultate 1 do 50 od 126

Tema: Kad pocinju upisi u vrtice za 2011/2012?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mater Studiorum avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Meni je gradski ured (ZG) prije desetak dana na telefonski upit odgovorio da se zna da će upisi biti od 02.05. do 13.05., ali da imaju preveliku gužvu oko novih cijena vrtića pa još nisu objavili uvjete.
    Posljednje uređivanje od Mater Studiorum : 22.04.2011. at 11:06

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mater Studiorum prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je gradski ured (ZG) prije desetak dana na telefonski upit odgovorio da se zna da će upisi biti od 02.05. do 13.05., ali da imaju preveliku gužvu oko novih cijena vrtića pa još nisu objavili uvjete.
    sve bolje od boljeg , sad ispada da više od tisuću ljudi treba sjesti na telefone, a ne daj bože da ta dva tjedna nisu u Zagrebu, ne bi ni znali da su trebali angažirati nekoga ili ostati da predaju papire

ispada da je forum jedini način da nešto saznaš, a da ni ne znaš da će ti trebati
    Posljednje uređivanje od larmama : 22.04.2011. at 11:48

Mater Studiorum avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku
    sve bolje od boljeg , sad ispada da više od tisuću ljudi treba sjesti na telefone, a ne daj bože da ta dva tjedna nisu u Zagrebu, ne bi ni znali da su trebali angažirati nekoga ili ostati da predaju papire

ispada da je forum jedini način da nešto saznaš, a da ni ne znaš da će ti trebati
    Ma, izgleda mi nemoguće da će to stvarno biti prvi tjedan u svibnju... bez obzira što oni pričali. Mislim da su se zapetljali toliko da će morati pomaknuti sve rokove.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •