Pokazuje rezultate 1 do 50 od 126

Tema: Kad pocinju upisi u vrtice za 2011/2012?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    još jedna moja sugrađanka u zagrebu, e pa dobrodošla, ima naaaaas

kad prijavljuješ dijete u vrtić onda dijete (a po mogućnosti i oba roditelja) moraju biti prijavljeni na nekoj adresi koja spada pod taj vrtić (dakle, ne možeš upisati dijete u vrtić na jarunu ako živiš u, recimo, maksimiru). mislim, možeš, ali prednost imaju svi ostali koji su iz kvarta.

što se tiče dohodovno cenzusa...imaš vremena predati papire do 30.6. a do tada (ako uopće bude bilo dohodovnog cenzusa) će valjda netko napisati neke upute o tome što se točno i kako predaje.

ako ti je poslodavac u drugom gradu, onda ti je i porezna kartica vjerojatno tamo (pogotovo ako si se nedavno doselila i nisi mijenjala poreznu karticu). to znači da ne plaćaš prirez u zagrebu. ja pojma nemam da li bi oni to trebali gledati ili ne?! jer, po nekoj logici, ako ne plaćaš porez i prirez u zagrebu onda ne bi trebala imati pravo na subvencije za vrtić?!
    do sad to nitko nije kontrolirao (meni je donedavno porezna kartica isto bila u drugom gradu) a kako će sad biti?! nitko ne zna...
    Porez i prirez nema veze s lokacijom poslodavca.
    Prilikom uplate poreza i prireza upisuje se uplatni račun općine iz koje je djelatnik (šifra općine piše na tvojoj poreznoj kartici).
    Npr. ako na kartici piše 133 onda se porez uplaćuje na račun Zagreba.
    Posljednje uređivanje od mario1970 : 29.04.2011. at 19:19

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •