Pokazuje rezultate 1 do 40 od 40

Tema: Roditeljski zakon

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja mislim da bi to bila odlična ideja i uvela bi to kao nešto obavezno. Predavači bi bili pedijatri, dječji psiholozi i pedagozi. A mame i tate bi stekle bar mali dio znanja o zdravstvenoj zaštiti djece, dječjoj psihoogiji.... Ja sam studirala predškolski, došla do sakoro samog kraja i mogu reći da mi je to znanje baš jako pomoglo u roditeljstvu.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ma kakvi, pedijatri koji preporucuju kravlju sisu umjesto ljudske, psiholozi koji kazu da su co-sleeping i produzeno dojenje stetni za mentalno zdravlje, pedagozi s ko zna kojim sumnjivim metodama.. no thanks

jbg, nemres se osigurati da svi imaju 3 ciste u glavi, a i 3 ciste su isto diskutabilna stvar--meni to predstavlja jedno, nekom drugom nesto deseto.

a i trudnoce se dogadaju, nisu sve planirane, daleko od toga
    Posljednje uređivanje od mikka : 15.04.2011. at 10:42

Tina84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ko voli nek izvoli, ali da se zakonski obavežu svi koji očekuju dijete da idu na te tečajeve je glupost!
    Potpis!

Teorija je jedno, a praksa nešto sasvim drugo.
    Pa kako onda tamo nekakvu teoriju primjeniti na svog malog individualca?
    Ima nas svakakvih roditelja. Dobrih, loših...
    Dobar roditelj će se uvijek truditi biti dobar, pa će i poražiti pomoć ili savjet kad zapne u svojoj velikoj zadaci
    A lošem roditelju nikakva prisilna predavanja nece pomoći da postane bolji.
    Želim reči da nitko nije savršen. Svi se mi spotičemo i griješimo, a razlika između dobrog i lošeg je što je "dobrom" stalo, a "lošem" nije stalo do toga kakve će ljude odgojiti.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Znači i tako i tako idemo kod pedijatra a oni su različiti, neki mjere djecu važu, govore vam o cijepljenju, o dobrobiti dojenja, drugi vam se uopće ne obraćaju, ne vode brigu o djeci ili su totalno kontra dojenja itd. baš zato mislim da bi ti tečajevi bilo OK da ljudi tamo mogu pitati ne samo pedijatre već i roditelje koji će se tamo nać.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •