Pokazuje rezultate 1 do 40 od 40

Tema: Roditeljski zakon

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja stvarno ne znam u kakvim krugovima se vi to krećete. Ja još od nikoga nisam čula išta kontra dojenja a kamoli pedijatrice, zajedničko spavanje ne spominjem nikome, pa to je moja intimna stvar, ne pada mi napamet o tome razglabati s doktorima. (dodatak:produženo dojenje..preko 3,4..i ja smatram nenormalnim pa me sad pokopajte)

Ja mislim da je bar 50 % roditelja toliko neuko da je prava šteta što imaju djecu, rade tako velike štete na račun vlastite djece da je ružno za gledat a da ne govorim o toj istoj djeci kad postanu odrasli ljuti i što će onda biti.

Ali ok, takav tečaj ne postoji ali ja mislim da bi trebao postojati.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    ja mislim da bi to bila odlična ideja i uvela bi to kao nešto obavezno. Predavači bi bili pedijatri, dječji psiholozi i pedagozi. A mame i tate bi stekle bar mali dio znanja o zdravstvenoj zaštiti djece, dječjoj psihoogiji.... Ja sam studirala predškolski, došla do sakoro samog kraja i mogu reći da mi je to znanje baš jako pomoglo u roditeljstvu.
    Citiraj la_mama prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo u firmi imali organiziranu radionicu za roditelje:
    http://www.vrticcvrcak.hr/za-roditel...-za-roditelje/

... mislim da je bila razgrabljena. pisalo se o njoj po forumu, roditelji su bili zadovoljni s ponuđenim.
    Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Ja stvarno ne znam u kakvim krugovima se vi to krećete. Ja još od nikoga nisam čula išta kontra dojenja a kamoli pedijatrice, zajedničko spavanje ne spominjem nikome, pa to je moja intimna stvar, ne pada mi napamet o tome razglabati s doktorima. (dodatak:produženo dojenje..preko 3,4..i ja smatram nenormalnim pa me sad pokopajte)

Ja mislim da je bar 50 % roditelja toliko neuko da je prava šteta što imaju djecu, rade tako velike štete na račun vlastite djece da je ružno za gledat a da ne govorim o toj istoj djeci kad postanu odrasli ljuti i što će onda biti.

Ali ok, takav tečaj ne postoji ali ja mislim da bi trebao postojati.
    cure potpis (ja isto studiram predškolski i stvarno ti neke stavri otvore oči, neke ti se ne svide uglavnom odabereš za svoje djete što ti se sviđa,ali lijepo je imati neke spoznaje koji nisi imao-kao npr. i ovdje na Rodi sam puno saznala o nekim stvarima o kojima uopće nisam razmišljala ili znala da postoje, pa sam izabrala od svega toga nešto za sebe i djete što nama odgovara tj.prilagodila sebi-ali da nisam imala tu neke informacije bili bi zakinuti i ja i djete sigurno u puno više stvari-za dojenje, prirodni porođaj itd.)

ljudi moraju proći razno razne tečajeve za svašta u životu da bi mogli radit, a roditelj može biti svatko...tih mjesec dana ne bi nikoga ubilo, i mislim da bi se na tim tečajevima više trebalo raspravljati tipa.pitanja -odgovori, a ne sad propagiradi određene načine odgoja...ali zašto ne ljudima objasniti kako ojedini načini odgoja utječu na pojedinu djecu, pa o kažnjavanju, pa o problemima s motorikom i pravima na produljeni porodiljni, neznam razgovori s logopedom itd.

Zamislite tek tinejđere roditelje-mislite li da je bolje da ih roditelji savjetuju ili da dođu ovak na nekakav "iformativni tečaj"-bar o nekim osnovama

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •