Pokazuje rezultate 1 do 50 od 107

Tema: Stakleni strop

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj isvetica prvotno napisa Vidi poruku
    Jedini način da rješimo problem je zapravo da počnemo vrednovati odgajanje djece i plačati ga. Da bude kao i svaki drugi posao, ide ti staž, plačen si za to snosiš sankcije, dobivaš redovite kontrole, dali je djete nahranjeno, ide li u školu, koje su mu radne navike, eto ti izbora svi rade, ali sami biraju što.
    ma da nebi
    a tko bi to odlučivao, kojim mjerilima bi mjerio?

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    ma da nebi
    a tko bi to odlučivao, kojim mjerilima bi mjerio?
    Za početak, djeca moraju biti nahranjena, odgovarajuće odjevena ( za doba godine), znati osnove higijjene i ponašanja. Ionako je ovo utopijska ideja, našla sam je u SF knjizi, nema brige, u ovakvom svijetu za utopije nema mjesta.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Za početak, djeca moraju biti nahranjena, odgovarajuće odjevena ( za doba godine), znati osnove higijjene i ponašanja. Ionako je ovo utopijska ideja, našla sam je u SF knjizi, nema brige, u ovakvom svijetu za utopije nema mjesta.
    a šta ako ja na to kažem-bolje da nisu jeli 3h, nego da su jeli monte ili bolje da nemaju kapu usred zime,nego da s kapom šetaju po šoping centru...

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    a šta ako ja na to kažem-bolje da nisu jeli 3h, nego da su jeli monte ili bolje da nemaju kapu usred zime,nego da s kapom šetaju po šoping centru...
    ti si i onako nemajka po defaultu, ništa me ne može začuditi

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

AAA ne, ne, nema duple plaće, plaćen si kao odgojitelj. Ako radiš drugi posao odgojitelj mora biti netko drugi, jednako kvalificiran. sjedi jedan

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

AAA ne, ne, nema duple plaće, plaćen si kao odgojitelj. Ako radiš drugi posao odgojitelj mora biti netko drugi, jednako kvalificiran. sjedi jedan
    onda drugi posao mogu radit na crno

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

na ovom forumu je preko nekoliko puta, na vrlo ne-sf način, ova ideja iznesena.
    i vodile su se duuuge rasprave o tome
    i sve su teme na kraju zaključane

u biti, bilo bi super kad bi se dobivala plaća za hranjenje djece, odjevanje, podučavanje higijeni i ponašanju- žene koje bi i dalje išle na posao, imale bi duplu plaću (jednu za rad u uredu ili di već rade) a drugu za oblaćenje i hranjenje djece. cool....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •