Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2230

Tema: Prenatalna dijagnostika (double, triple, AC, PAPP...)-da/ne

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Došao je red i na moje trudničke preglede. Sad sam 11+2 i planiram ići na kombinirani probir. Koliko se to plaća, npr., u Petrovoj? Samo se pojavim s uputnicama i to je to? Gleda li se na tom uzv-u i nuhalni nabor ili na to idem posebno?

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Sadie prvotno napisa Vidi poruku
    Došao je red i na moje trudničke preglede. Sad sam 11+2 i planiram ići na kombinirani probir. Koliko se to plaća, npr., u Petrovoj? Samo se pojavim s uputnicama i to je to? Gleda li se na tom uzv-u i nuhalni nabor ili na to idem posebno?
    300kn se placa biokemijski i treba ti uputnica za uzv,znaci jedna za kombinirani probir a druga za uzv. Na tom uzv se gleda nuhalni i nakon toga vadis krv. Nalazi su za 2-4 tjedna.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Krisi, gdje se nalaz kombiniranog tj. biokemijskog dijela ranog kombiniranog probira čekaju 2-4 tjedna?

Prije 3 godine dobila sam nalaz kombiniranog iz Endokrinološkog laboratotrija KBC Sestre Milosrdnice (Vinogradska) isti dan.

I nedavno je jedna forumašica dobila nalaze biokemijskog dijela kombiniranog testa iz Vinogradske dobila isti dan.

Istina, u Vinogradskoj se plaća oko 300 kuna za biokemijski dio kombiniranog probira, ali vjerujem da je za mnoge trudnice prihvatljivija opcija platiti test nego rezultate čekati tjednima, osobito imajući u vidu da endokrinološki laboratorij u Vinogradskoj ima najviše iskustva u analizi biokemisjkih parametara za rani kombinirani probir.

Koji bolnički laboratoriji rade biokemijsku analizu za rani kombinirani probir na uputnicu?
    Posljednje uređivanje od Inesz : 01.10.2014. at 09:35

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •