Došao je red i na moje trudničke preglede. Sad sam 11+2 i planiram ići na kombinirani probir. Koliko se to plaća, npr., u Petrovoj? Samo se pojavim s uputnicama i to je to? Gleda li se na tom uzv-u i nuhalni nabor ili na to idem posebno?
Došao je red i na moje trudničke preglede. Sad sam 11+2 i planiram ići na kombinirani probir. Koliko se to plaća, npr., u Petrovoj? Samo se pojavim s uputnicama i to je to? Gleda li se na tom uzv-u i nuhalni nabor ili na to idem posebno?
Krisi, gdje se nalaz kombiniranog tj. biokemijskog dijela ranog kombiniranog probira čekaju 2-4 tjedna?
Prije 3 godine dobila sam nalaz kombiniranog iz Endokrinološkog laboratotrija KBC Sestre Milosrdnice (Vinogradska) isti dan.
I nedavno je jedna forumašica dobila nalaze biokemijskog dijela kombiniranog testa iz Vinogradske dobila isti dan.
Istina, u Vinogradskoj se plaća oko 300 kuna za biokemijski dio kombiniranog probira, ali vjerujem da je za mnoge trudnice prihvatljivija opcija platiti test nego rezultate čekati tjednima, osobito imajući u vidu da endokrinološki laboratorij u Vinogradskoj ima najviše iskustva u analizi biokemisjkih parametara za rani kombinirani probir.
Koji bolnički laboratoriji rade biokemijsku analizu za rani kombinirani probir na uputnicu?
Posljednje uređivanje od Inesz : 01.10.2014. at 09:35