Citiraj renchy prvotno napisa Vidi poruku
Priznajem da ste me malo utjesile...Radila sam i prije 3g ovaj test,ali me nije zabrinjavao jer nisam bila upucena,amnio je pokazala sve ok,rodila djecacica sa Apgarom 10/10 koji se danas samo sto ne popne na luster,a rizik je bio 1:35.U ovoj trudnoci 3g nakon je rizik 1:29 i tek sam ovaj put postala svjesna brojki.Jucer sam se toliko nanervirala,proplakala da me je maternica pocela stezati.Tek kad sam naisla na pricu zene koja je isto poput mene ludila1:10,a na kraju se sve dobro ispostavilo sam se malo umirila.Uglavnom ona je u postovima vristala da nikad vise nece ici na krv,vec na amnio u buducim trudnocama jer taj pakao iscekivanja nikom ne bi pozeljela.Slazem se s njom.
Draga i sama prolazim pakao. kad sam vidjela da mi je rizik 1:38. prvo sam otpisala trudnoću, onda sam krenula spremat i radit sve čega sam se do tada čuvala, jer,ionako ništa od moje trudnoće. Plakala, imala noćne more tjedan dana...A onda se probudila, preslozila si kockice u glavi i sad sam opet sretna trudnica. 25.3. idem na amniocentezu koja će mi potvrditi da nosim jedno malo zdravo dijete koje će se roditi i biti pod terorom starije sestre od skoro 5 godina...))
Ovdje su mi cure puno pomogle, i hvala im na tome
Bit će sve u redu. kad se poslože u glavi neke stvari i kad prodje taj prvotni šok :)