Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2230

Tema: Prenatalna dijagnostika (double, triple, AC, PAPP...)-da/ne

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a zasto bi se reklamirala?
    ako tko hoce, hoce

a red je da lijecnik upozori trudnicu da nije obavezna i moguce posljedice izvrsenja iste

Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Drage moje..imam 37 godina i preporucena mi je amnio zbog godina i snizenih markera na double testu (hCG 0.48 I Pappa 0.57)..rizik na dauna i ostale sindrome su niskog rizika.Ja ne zelim i ne mogu zamisliti da radim amnio jer mi je i naj manji rizik.. naj veci.. jer sam tri godine pokusavala zatrudnit i bilo kakav rizik me plasi jako.Luda sam od brige sta da radim..da li expertni 4d ultrazvuk moze bar malo ublaziti moje strahove i na neki nacin zamjeniti amnio..ljubim vas curice moje..

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Laura78 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje..imam 37 godina i preporucena mi je amnio zbog godina i snizenih markera na double testu (hCG 0.48 I Pappa 0.57)..rizik na dauna i ostale sindrome su niskog rizika.Ja ne zelim i ne mogu zamisliti da radim amnio jer mi je i naj manji rizik.. naj veci.. jer sam tri godine pokusavala zatrudnit i bilo kakav rizik me plasi jako.Luda sam od brige sta da radim..da li expertni 4d ultrazvuk moze bar malo ublaziti moje strahove i na neki nacin zamjeniti amnio..ljubim vas curice moje..
    Cestitke na trudnoci!

Razgovaraj svakako s lijecnikom, kako i Srecica kaze. Ovi rezultati koje si dobila su samo vjerojatnosti, ne znace nista sigurno. Ultrazvuk ne moze zamijeniti amnio ili biopsiju korionskih resica, ali dobar ginekolog ili UZV tehnicar mogu vidjeti svasta, ako se sto ima vidjeti.

Postoje krvni testovi visoko-pouzdanih rezultata koji nisu nimalo invazivni sto se tice bebe (a i ne smetaju ni majci nista vise od obicnog vadjenja krvi, sto zapravo i jesu). Mislim da je Nifty ime onog koji je dostupan u Hrvatskoj tj. u cijeloj regiji. Tu kod mene u SAD-u se cesto radi MaterniT21.

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Postovani vjerojatno sam falila temu ali MOOOOLIMMMMM POMOĆ............ jel ikome u 8 tjednu padaala beta a da je bilo sve ok nakraju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •