bok cure..imam pitanje..2.5 idem na kombinirani probir...inače ovo mi je prva trudnoća, MPO sam trudnica, imam 28 godina...vraćena su mi 3 zametka..jednoplodna trudnoća

moj dktor me nije silio...rekao je kako misli da je to dobra stvar ali da je na meni odluka...objasnio mi što se točno gleda i tako to

ja sam došla na pregled i bilo mi je samo važno da li srčeko kuca i da li mi se hematom povukao pa nisam puno razmišljala o svemu

razmišljanje je krenulo kasnije, i surfanje

razumijem da test iz krvi je statistički pokazatelj i u kombinaciji sa ultrazvukom smatra se preko 90% točnim

ono što mene muči u tom svemu je da sam čitajući sve i svašta ovih dana pročitala da nalazi iz krvi znaju biti lošiji za mpo trudnoće pogotovo ako je bilo vraćeno više zametaka...jesam li ja to dobro shvatila?

s obzirom da ja živim za dan kada ću izaći iz prvog tomjesječja jer većina mojih strahova je vezana upravo za ovaj period uopće nemam čvrstog stava oko toga da li ići ili ne ići...da li vjerovati samo ultrazvuku..ma ovo sve mi je još sjelo na moje strahove s kojima s borim

i zašto je test krvi u Breyeru gotov isti dan a u Vinogradskoj se puno dulje čeka? je li Breyer stvarno pouzdan?

hvala svima unaprijed na pomoći i odgovorima...