-
A ko će ti to reći... Ono, često ti dr-ovi jedni drugima ne vjeruju... tipa ovi po bolnicama ne vjeruju privatnicima, itd. Nema nekog "mjerača pouzdanosti", sigurno su OK, ali ovo mi se čini dosta sofisticirana prtraga pa bih ja osobno to rađe radila u Vinogradskoj, jer oni obrađuju veću količinu žena (a možda je i moj razlog jer mi je ta ing. Tišlarić super legla, pa je moj razlog iz domene "sviđa mi se"). Kužiš? Mi smo tu samo laici, možemo govorit svoje likes/dislikes i što nam se čini da je ko rekao itd.
Dalje, čula sam da Petrova ne voli Vinogradsku i kombinirani, dr-ovi koji gravitiraju Vinogradskoj sumnjaju u double i triple... to ti je često na razini dojma, tj. teško je pronikunut u razloge i skužit neku objektivnu listu, ako takvo nešto uopće postoji.
Da obrnem priču? Zašto ti je bed otić u Vinogradsku? Jer te onaj koji vodi trudnoću šalje Breyeru? To ti nije razlog, a tvrdim ti da nije neka pretjerana logistička inkomodacija otić tamo izvadit krv, vrlo OK komuniciraju (to ti govorim ja koja inače obožavam privatnike i bojim se komunikacije po bolnicama).
Posljednje uređivanje od ina33 : 15.04.2011. at 11:10
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma