Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2230

Tema: Prenatalna dijagnostika (double, triple, AC, PAPP...)-da/ne

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Of kors, i opskurne priče se nekom događaju i onda su tome totalna muka, ali u pravilu je amnio pouzdana, to sam htjela reći, ali je i invazivna i događaju se spontani nakon nje, tako da to sve treba dobro promisliti, a ove druge testove prihvatit onakvima kakvi jesu (a nisu 99,99999%).

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

nek ovo sad bude dobro i više me testovi ne budu vidjeli:D

crvic avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

jesen, ne znam kako je s narucivanjem na uzv, to sam ja obavila kod svoje dr i s papirom, imas ga i na web stranici vinogradske bolnice, koji je ona ispisala sam otisla u laboratorij gdje se ne trebas naruciti, samo moras doci do 9,30.
    meni su rekli kako je najbolje doci oko 9 jer je najmanja guzva, i bila sam gotova za 10-tak min. i nalazi oko 14, isti dan.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj crvic prvotno napisa Vidi poruku
    jesen, ne znam kako je s narucivanjem na uzv, to sam ja obavila kod svoje dr i s papirom, imas ga i na web stranici vinogradske bolnice, koji je ona ispisala sam otisla u laboratorij gdje se ne trebas naruciti, samo moras doci do 9,30.
    meni su rekli kako je najbolje doci oko 9 jer je najmanja guzva, i bila sam gotova za 10-tak min. i nalazi oko 14, isti dan.
    super, puno hvala... i ja ću na ultrazvuk kod svojeg doca... vidjela sam taj obrazac... pozz i hvala

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Jesen82 prvotno napisa Vidi poruku
    nek ovo sad bude dobro i više me testovi ne budu vidjeli:D
    Naravno, nemaš nikakvog razloga bušit dalje. A sve ti je i dalje isto... mislim... koliko me god nervirao taj komentar prije. I kad rodiš... tamo di nema nekih med. mogućnosti, nemaš što odlučivat i najjednostavnije je živit. Di imaš, pa specijalisti ovi, oni... uvijek se mučiš oko olduka... svi, uključivo ja, bi jednostavan hodogram i da nije komplicirano, ali toga nema tj. to moraš sam onda presjeć' - neću ovo, hoću ono, naravno, informirano. Doduše, i to informiravanje jede živaca...

Enivej, sretno. Prenatalno testiranje je koji put izluđujuće i pandorina kutija, ali meni je osobno draže da ono postoji, i bila bi maksimalno uznemirena da mi je nekao došo i zahtijevao od mene u mojoj dobi i s mojom anamnezom da samo mislim pozitivno, to bi me tek diglo u delirij sumnji.

Opet, treba tu i komunicirat sa sobom.. to je najvažnije.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 15.04.2011. at 12:50

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno, nemaš nikakvog razloga bušit dalje. A sve ti je i dalje isto... mislim... koliko me god nervirao taj komentar prije. I kad rodiš... tamo di nema nekih med. mogućnosti, nemaš što odlučivat i najjednostavnije je živit. Di imaš, pa specijalisti ovi, oni... uvijek se mučiš oko olduka... svi, uključivo ja, bi jednostavan hodogram i da nije komplicirano, ali toga nema tj. to moraš sam onda presjeć' - neću ovo, hoću ono, naravno, informirano. Doduše, i to informiravanje jede živaca...

Enivej, sretno. Prenatalno testiranje je koji put izluđujuće i pandorina kutija, ali meni je osobno draže da ono postoji, i bila bi maksimalno uznemirena da mi je nekao došo i zahtijevao od mene u mojoj dobi i s mojom anamnezom da samo mislim pozitivno, to bi me tek diglo u delirij sumnji.

Opet, treba tu i komunicirat sa sobom.. to je najvažnije.
    evo me da se javim i kažem da nam je kombinirani jako dobar i da sam odahnula... i po prvi put u svojoj trudnoći se stvarno poveslila i malo opustila... a još sam vidjela i djetešce u 4d... ludilo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •