-
E, da, i sve ti ovisi o tome što si ti kao ti sklona napraviti, tj. što bi napravila u slučaju da se pokaže da trudnoća nije OK, to ti je ključ i on će drajvat sve ostale stvari, teško je to tako načelno odlučivat, ali taj stav će diktirati i tvoj hodogram, jer bi te po dobi ginići starijeg tipa glat poslali na amnio. Iskreno, ja sam nakon uredne trudnoće imala par spontanih (pretpostavljam da je svima u podlozi bila neka kromosompatija ploda) i još zagrezla dublje i godine i vjerojatno bih, da ostvarim trudnoću, išla na amnio, tj. puno lakše bih prelomila nego prvi put, ali ja sam ja, tj. ja i moj partner smo mi, a ti si ti, tj. ti i tvoj partner ste vi. Naravno da garancije ni za što nema, ali amnio je jedina jednoznačna u smislu 0 ili 1 pokaže kromosompatije (do na rijetke sindrome tipa ovo opisano na Rodinom portalu), ali brojne ozbiljne bolesti, incidencija kojih se isto nešto diže s dobi, ona ne lovi...
Sretno, jednom kad se odlučite i posložite priču u glavi biva lakše (barem je to moje iskustvo)!!!
Ovo kad se što radi vidi link poliklinike harni i prenatalnu dijagnostiku, oni to imaju odlično uređeno - proguglaj.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma