-
Ne znam više hodogram u danima i tjednima - kad se što radi.
Ja jesam radila i kombinirani i double, ali a konto toga da mi je bilo 38 ili 39 godina, ne sjećam se više koliko u tom trenu.
Kombinirani mi je bio dobar, double loš. Kos je komentirao da kog sam vraga radila double, da su double i triple relativno nepouzdani i čak 40% ima "netočnih" tj. lažno pozitivnih - tako nešto - kad sam već imala dobar kombnirani. Opet, kombinirani je tada bio nov itd., a svaka anomalija se ne vidi niti na UZV-u niti u rukama najspretnijeg junaka. U krajnjoj liniji, svi ti testovi su statistika, ipak, amnio je jedina najčešće stvarno yes-no, osim u opskurno rijetkim slučajevima a la ovaj hajlajtan na Rodinom forumu.
Iskreno, u dobi oko 40-tke ne bi se (više) toliko lomila, uz uvjet da mi je trudnoća OK - išla bih na amnio, čini mi se da je to ipak visoka dob.
U dobi od 31... ne kužim baš.
Posljednje uređivanje od ina33 : 23.09.2011. at 17:11
-
I ono za što mi se čini da je Kos vrlo OK je da tim parovima, koji jesu u dobnom i ostalom riziku, osvještava činjenicu što će napraviti, ako ikako mogu to prispodobiti prije. Tj. nije niti, of kors, ono vjerujem i znam da će biti u redu. Jer par će biti taj koji će živjeti s posljedicama svoje odluke, niko drugi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma