Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2230

Tema: Prenatalna dijagnostika (double, triple, AC, PAPP...)-da/ne

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj manal prvotno napisa Vidi poruku

thinkpink, kad ćeš čuti rezultate komb.? nadam se da će biti dobri da mirne duše odustaneš od AC.
    06.02. sam u ZG kod Kosa, krv ću vaditi u Vinogradskoj pa ne znam koliko im treba za obradu, ali za dva tjedna ćemo više znati u svakom slučaju.

baš sam u velikom nadanju i vjeri da će sve biti dobro. mislim da nisam u stanju riskirati ovu trudnoću.....eto, možda će se i meni neki čuditi, ali kakve sam sreće baš se bojim AC-e.
    inače, trenutno imam puno nekih glupih pravnih problema pa me još i to muči.....ali stvarno se nastojim odmaknuti od svega što mi donosi bilo kakve sive misli.

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj thinkpink prvotno napisa Vidi poruku
    06.02. sam u ZG kod Kosa, krv ću vaditi u Vinogradskoj pa ne znam koliko im treba za obradu, ali za dva tjedna ćemo više znati u svakom slučaju.

baš sam u velikom nadanju i vjeri da će sve biti dobro. mislim da nisam u stanju riskirati ovu trudnoću.....eto, možda će se i meni neki čuditi, ali kakve sam sreće baš se bojim AC-e.
    inače, trenutno imam puno nekih glupih pravnih problema pa me još i to muči.....ali stvarno se nastojim odmaknuti od svega što mi donosi bilo kakve sive misli.
    sve je nešto 6. 2. ! dobar neki datum, možda zvijezde dobro stoje taj dan.
    razumijem da se bojiš AC. ali ako ipak budeš morala ići, pokušaj ići bez straha.
    stay true to your nick

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj manal prvotno napisa Vidi poruku
    sve je nešto 6. 2. ! dobar neki datum, možda zvijezde dobro stoje taj dan.
    razumijem da se bojiš AC. ali ako ipak budeš morala ići, pokušaj ići bez straha.
    stay true to your nick
    da, vidim da nas puno ima odlučujuće preglede baš 06.02. danas gledam prognozu, baš koma za vikend, puno snijega i leda....nadam se da ćemo sretno stići do Zg.
    vidim da se svakim danom sve više bojim.....ne samo pregleda nego općenito, dva dana nakon UTZ-a budem super i onda mi samo raspoloženje padne, kao da se bojim svoje sreće.
    i još jedno pitanje cure, za kombinirani se pretpostavljam ne mora biti natašte ujutro????!!! to bi mi baš bila koma, jer se jedva krećem i kad nešto pojedem a ne mogu zamisliti ići gladna po svijetu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •