Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2230

Tema: Prenatalna dijagnostika (double, triple, AC, PAPP...)-da/ne

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivana1983 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Beti3 puno hvala na ohrabrenju! ali znas kako je, kad te doktor uhvati ispitivati o obitelji i bolestima shvatis koliko ih u obitelji ima...mozda stvarno nisam trebala citati ovaj dio, nego neki sa sretnijim temama :D
    u svakom slucaju, u cetvrtak cu znati je li sve ok! idem vaditi krv i definitivno idem u Brayera. citala sam vase negativne komentare, ali imam neke "insiderske" informacije-mladja sestra je zavrsila za laboranta (sad studira,ali je stazirala u Vinogradskoj) i kaze da idem njima jer se u tim krugovima zna da su najbolji. ja nemam pojma, ali kaze da imaju najbolju opremu, a sad su dobili i neki medjunarodni certifikat kvalitete. malo ste mi sad poljuljali vjeru...idem kod njih u cetvrtak, ali sam dobila i uputnicu pa cu probat zamolit da mi izvade da i u Vinogradsku odnesem pa cemo usporediti! ovi nalazi nisu mala stvar-pogotovo ako su losi. u cetvrtak cemo znati, ali uzdam se u buducu tetu
    jel taj dr. Kos stvarno tako dobar? nesto mi nije u redu, pa onaj link ne mogu otvoriti-jel mi moze netko dati br. telefona ili javiti u kojoj poliklinici radi? puno hvala!
    sweety- cestitam!!!

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj ivana1983 prvotno napisa Vidi poruku
    u svakom slucaju, u cetvrtak cu znati je li sve ok! idem vaditi krv i definitivno idem u Brayera. citala sam vase negativne komentare, ali imam neke "insiderske" informacije-mladja sestra je zavrsila za laboranta (sad studira,ali je stazirala u Vinogradskoj) i kaze da idem njima jer se u tim krugovima zna da su najbolji. ja nemam pojma, ali kaze da imaju najbolju opremu, a sad su dobili i neki medjunarodni certifikat kvalitete. malo ste mi sad poljuljali vjeru...idem kod njih u cetvrtak, ali sam dobila i uputnicu pa cu probat zamolit da mi izvade da i u Vinogradsku odnesem pa cemo usporediti! ovi nalazi nisu mala stvar-pogotovo ako su losi. u cetvrtak cemo znati, ali uzdam se u buducu tetu
    na uputnicu ne možeš napraviti kombinirani, tako da ćeš platiti i u breyeru i u vinogradskoj

što se tiče međunarodnih certifikata, ima ih i vinogradska, još od 2006 kad su počeli prvi s kombiniranim probirom

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    rizik za down je nizak, za edwardsa jako nizak
    mislim da se ne trebaš ništa brinuti
    puno hvala, na info, ja se stvarno uopće ne razumijem u ovaj nalaz

Citiraj mandy prvotno napisa Vidi poruku
    sweety čestitam ( najprije na nalazu a onda i na dečku )
    sweety, super zvuči, nadam se da ću i ja tvojim stopama, planiramo još jedan veliki utz u 16-17 tjednu.

Citiraj manal prvotno napisa Vidi poruku
    eto, thinkpink, i ti imaš dobre nalaze - magriz se kuži u to. Super! neka si se riješila, nadam se da si sada mirnija.
    mirnija i takooooo sretna nakon što smo se jučer nagledali naše bebice.....tata je zaljubljeno piljio u ekran....toliko, da nisam mogla skinuti pogleda s njega.
    naravno, brigama nikad kraja, miomi jako i rapidno rastu.....ali ja ću ih svojim sretnim mislima nastojati što prije eliminirati.

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

na uputnicu ne možeš napraviti kombinirani, tako da ćeš platiti i u breyeru i u vinogradskoj

što se tiče međunarodnih certifikata, ima ih i vinogradska, još od 2006 kad su počeli prvi s kombiniranim probirom
    meni su jučer automatski krenuli ispunjavati formular za Brayer, međutim kad sam vidjela gore memorandum zamolila sam ih da nosim u Vinogradsku, onda je dr ponovno sve ispunio, nije ništa komentirao... moj komentar je da su me daleko više podataka tražili za VInogradsku nego za Brayer.
    uglavno, jučer sam još dodatno dobila potvrdu o jedne stručne i sasvim neutralne osobe da sam dobro odlučila. hvala svima na pomoći oko odabira, jako sam se puno lomila oko te odluke što i kako.

ivana1983 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

hvala na informaciji, nisam to znala-mislila sam da se u bolnici sve obavlja na uputnicu...odlucila sam se ipak obaviti to privatno bez cekanja i guzve jer me periodicno uhvate mucnine. bili su jako ljubazni u Breyeru i bome brzi sa rezultatima. da se nisam bojala guzve otisla bi u Vinogradsku, ne sumnjam ni u njihovu strucnost-seka mi je tamo stazirala ugl. prosli cetvrtak su mi radili kombinirani i SVE je u redu, Bogu hvala! cim sam dobila nalaze otisla sam dr. Ivanisevic koju mi je prijateljica preporucila i definitivno je preporucam dalje. jako je draga i strpljiva i stvarno me umirila i odgovorila na milijun mojih i muzevih pitanja, a vidjela sam bebaca na 3d uzv!!! neprocjenjiv osjecaj! maleno srceko je kucalo, a dali su mi i cd za doma! ne moram ni reci da mi muz od tada donosi dorucak u krevet sto nikada nije
    toliko su me isplasili sa svih strana em zbog godina, em zbog toga sto sam dosta mrsava pa mi se trbuh skoro ni ne primjeti makar sam u 11 tj. menstruacije su mi i tako bile neredovite pa donedavno nisam ni znala, ali u svakom slucaju smo jako sretni! cure drage, nadam se da ce i vas Bog blagosloviti sa zdravim i sretnim bebacima! hvala vam na informacijama i podrsci

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •