Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2230

Tema: Prenatalna dijagnostika (double, triple, AC, PAPP...)-da/ne

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Idnom avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Ovo je isto dragocjena informacija!
    Nema sanse da me soc ginekologica tolko pregledava. Kod nje sam max 2 min na stolu s tim da nista meni ne pokazuje niti objasnjava. Samo ona gleda u ekran i onda poslije kaze jednu recenicu i to napise u trudnicku knjizicu.
    Budem se obavezno raspitala jer mi ne treba prividno dobar nalaz, nego realan nalaz.
    To si se raspitivala u endokrinoloskom laboratoriju u Vinogradskoj? Ako ti nije problem, jel mi mozes reci kod kojeg si doktora radila UZV?

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Idnom prvotno napisa Vidi poruku
    1.To si se raspitivala u endokrinoloskom laboratoriju u Vinogradskoj?
    2.Ako ti nije problem, jel mi mozes reci kod kojeg si doktora radila UZV?
    1. Da, negdje unazad su cure stavile broj telefona
    2. dr Kos, poliklinika Ginekos

ja sam se dosta lomila oko izbora, 2 tjedna se premišljala i ubijala sa informacija, na kraju sam odlučila na osnovu cura ovdje i toga što sam pročitala cijelu temu nekoliko puta do početka do kraja /prvi izbor mi je bio Podobnik/, ali na kraju radi friškog iskustva jedne forumašice ovdje odustala od njega.
    pregled ti je 400 kuna, plus 30 kuna ako ti oni vade krv i onda nosiš u Vinogradsku, jer nemaš baš šanse da stigneš u Vin ujutro dok traje vađenje krvi do 9,30
    ne rade nikakve probleme sa tim što sam doneseš krv, ne treba nikakvo naručivanje, nalaz šalju tebi i doktoru isti dan, pa doktor zove ako nešto nije ok

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •