Drage moje molim da mi netko objasni ako zna jer meni više ništa nije jasno

Naručena sam idući tjedan u Petrovu na kombinirani probir u 12 tt. E sad oni su mi rekli da ću kod njih napraviti ultrazvučni dio a da dio koji se radi iz krvi moram ići privatno i platiti. Ok.Nazvala sam Bryer i košta 350kn i blizu mi je i znam da se to svugdje plaća ali ono što meni nije jasno, s obzirom da u Petrovoj radim UZV i s tim nalazom idem vaditi krv, tko meni u konačinci daje konačni nalaz oba testa zajedno, znači onaj konačni rezultat???

Inaće idem soc. giniću gdje spadam koji inaće radi na 2 mjesta i privatno i čini mi se da samo gleda kako 'uzeti' novce, a kada mi je dao papir s info o kombiniranom probiru nije mi niti rekao da se to može napraviti na uputnicu u bolnici već mi je rekao da kod njega to košta sve skupa 700kn a da se inaće može napraviti u još par privatnih poliklinika ali da je svugdje skuplje nego kod njega (tu je u pravu, jer u Harniju je 800kn, u Ginekosu 900kn), o ovom preko socijalnog nije rekao ni riječi. Po meni je to 400-500kn baćenih u vjetar ako to mogu napraviti na uputnicu izuzev laboratorijskog dijela. Rađe ću taj novac dati za dobar 3/4D UZV pregled privatno u višoj trudnoći... Sasvim slučajno sam jer nemam mira išla malo o tome istraživati po forumu i evo ovdje i saznala da se to može i na uputnicu. Blaženi forum

Nego vratimo se na stvar, ako mi netko može objasniti tko mi onda u konačnici očitava/daje konačni nalaz??