Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2230

Tema: Prenatalna dijagnostika (double, triple, AC, PAPP...)-da/ne

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Idem opet na konzultacije sa svojom dr,ma ja se bojim najvise iz razloga sto sam i predhodna dva puta kad sam bila trudna radila komb probir i rezultati su dali jakooo niski rizik! Sada cu vam napisati rezultate sl-bhcg- 75,7 a PAPP-a 0,63

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Draga antonia, ja upravo iz tog razloga nisam htjela raditi taj probir jer s obzirom da mi je beta hcg visoka od samog pocetka, bili bi mi jako losi nalazi. Ultrazvucne mjere su ti super pa ti ja predlazem ako ikako mozes da napravis neki od onih testova harmony, nifty ili panorama. Za max 10dana ce ti doci nalazi i vidjeti ces da je sve u redu. Znam jako puno cura kojima je taj nalaz bio los ali uzv je najbolji pokazatelj.

Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Hvala draga na ohrabrenju,nazalost nisam u mogucnosti ici na te testove ( financije) ☹️ ali ja se takoder nadam da je sve u redu! Sto uopce znaci taj bhcg i taj papp?? Zaboravila sam pitat dr sto je to tocno. Saljem puse

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Beta hcg je inace hormon koji se javlja kada si trudna..on je zasluzan za pozitivan test na koji piskimo Ja sam ga zbog dva rana spontana vadila dosta rano u ovoj trudnoci jer njegovo pravilno duplanje (svaka dva dana) pokazuje da trudnoca lijepo napreduje. No meni se duplo brze od normalnog i dosegao velike brojke. Ovaj beta hcg koji si ti vadila je razlicit od mog (zove se slobodni bhcg) ali je uglavnom on visok ako je i onaj prvi sto vadis isto visok. Ja njega nisam uopce vadila isto kao ni papp. U pravilu svaka zena ima razlicit bhcg i to ogromne razlike..jer on jako varira od zene do zene i trudnoce do trudnoce. Za papp ti ne znam bas puno. Ja vjerujem da je sve okej s tvojom bebom. Ali ti preporucam bar da odes kod nekog dobrog ginica da ti jos jednom napravi uzv i taj probir. Svakako preporucam dr kosa u poliklinici ginekos. Kod njega ide vecina cura koje sumnjaju u nesto i vjerojatno ono sto ti on kaze ce biti tocno. Javi svakako sta si odlucila!

Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Draga lasice..
    Idem u utorak kod svoje dr jos jednom na razgovor! Puno ti hvala na lijepom i dugom odgovoru! Ja u sebi osjecam da je s mojom bebom sve u redu i da ce obradovat svoje dvije seke koje ga nestrpljivo iscekuju ❤❤❤jel skup taj dr Kos? Jel privatnik ili??jos jednom ouno hvala na odgovoru! Ljubim

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Kos je privatnik..imas ovdje na forumu dosta o njemu. Taj mini anomaly scan je 500kn. Ma sigurno je sve okej. Vec bi se vidjelo da nije. Pusa i sretno!

Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Hvala draga jos jednom...valjda ce mi sutra napraviti jos nekakav uzv pa se javim sta mi je rekla! Nadam se da je sve ok ❤❤❤

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •