cure, vidim da se kužite u sve ovo, a čisto da pitam jer me već par dana kopka........tek napunila 30 g., drugo dijete, prvo sve 5, svi zdravi, trenutno sam u 19 tj. i eto, tek me sad počelo brinut, neznam ni sama zašto....da me prije počelo brinuti vjerovatno bi nešto napravila po tom pitanju......pratim trudnoću kod dr. Mazalin ( Eljuga) i prvi put i sad. u biti je po njenom sve ok, samo je ona malo nepričljiva pa ne govori sve detaljno. jučer sam ju zvala da ju pitam jel mi mjerila nuhalni kad je trebalo, pa je rekla da je, da se to obavezno mjeri i da u slučaju većeg zadebljanja šalje na dodatne testove, pošto je očito bilo ok nije ništa spominjala.sad sam kod dr Blajića u Petrovu se prebacila, znam ga od prije i jako mi je drag i on me naručio na uzv u slij. subotu kad će biti već skoro 20 tj trudnoće. pitao me bi li radila triple, ne na njegovu peporuku nego samo ako ja to iz nekog svog razloga želim, rekla sam da ne. pitam se da li sam pogriješila pošto me to toliko muči. on je rekao da mi nikako nije indiciran taj test zbog svega navedenog.i sad, šta vi mislite, da li ja uopće imam realnog razloga za brigu, jer i tako i tako je kasno za sve ostalo?!