Ovih dana ,tj. zadnji mjesec dosta sam čitala ovaj forum i teme o trudnoći,a naročito o amniocenteze, jer i sama sam se našla u situaciji da bi ju trebala napraviti, zaista je mnogo lakše nositi se sa vlastitim problemima kada možeš pročitati i tuđa slična iskustva...hvala...iz istog razloga pišem ovo , a vjerujem da će mi i vrijeme čekanja rezultata ( i svih strahova koji se trenutno rađaju )brže proći...jer za moj odlazak na amnio zna samo mm i jedna draga prijateljica...koju mi je jednostavno više neugodno opterećivati svojom konstantnom željom da pričam o tome i tražim utjehu ( znam da je to iracionano ali u isti tren, meni sada toliko potrebno )...s druge strane koliko god bi mi sada dobro došla mamina podrška, nisam imala srca reći joj to sve , jer znam koliko bi se brinula, htjela sam joj prištedjeti barem taj stres od nekih mjesec i pol koliko će to sve skupa trajati....jer vidjela sam kako je to sve na mene djelovalo...nisam htjela da i ona to sve prolazi uz mene...
Rezultati mog kombiniranog probira i nisu bili tako loši...dapače ja sam s njima bila jako zadovoljna dok me nije nazvao moj gin. i zakazao sastanak, na kojem mi je po mom mišljenju s nimalo osjećaja i to onako kao iz topa odmah nakon dobar dan rekao vi bi trebali na amnio, na što sam se ja rasula....pa zar je tako loše...odgovora nije bilo...nakon toga sam još otišla na color dopler , gdje je sve bilo ok osim što dr. nije baš najbolje vidjela nosnu kost, što god to značilo rekla je da ju ne vidi onako kako bi ju trebala vidjeti...od tada sanjam nos i nosne kosti...za mene više nije bilo nikakve dvojbe...jer sam previše osjetljiva i mislim da bi mojoj trudnoći više naštetio stres koji od tada osjećam...
U utorak sam bila na amnio,sve je prošo jako dobro,trajalo je kratko i samo je malo bolilo kod probijanja maternice,ali to zaista traje samo sekundu i nije ništa strašnoga,sekunda je ipak samo sekunda ...doma sam i malo mirujem...s nadom da će ovih 3 tjedna ( nadam se da će biti do tada gotovi rezultati na Rebru )proći što brže i sa što manje ružnih snova koji me prate u zadnje vrijeme...jer uz sve pozitivno razmišljanje...moji strahovi i podsvijest su trenutno jača strana u ovoj mojoj "maloj" borbi...
Hvala što ste me čitali...