Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: zubobolja- par dana prije termina

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno zubobolja- par dana prije termina

pomoć!!!! ne boli nemoguće,ali boli...moj zubar ne radi danas, a ja sam u terminu,u nedjelju idem na merkur na pregled i vjerovatno će me ostaviti gore, a zubek je noćas počeo da boli......da li smijem ( u dogovoru sa zubarom) početi neki antibiotik do poslije poroda??? Nešto protiv bolova??

partyka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mislim da nije samo ključan dogovor sa zubarom, već i dogovor sa doktorom koji ti prati trudnoću (odnosno netko tko zna o utjecaju antibiotika na plod, ne samo na zub). Na osnovu zdrave logike mogu reći da antibiotik neće pomoći ako se na primjer radi o običnom karijesu, bez nakupljanja gnoja i sličnog. Mene je recimo u trudnoći užasno bolio zub (isto pred kraj) da bi ispalo da se ustvari radilo o preosjetljivosti zubnog mesa (a meni se činilo da je karijes samo takav, nisam spavala 2 noći).
    S obzirom da ti zubar ne radi danas predlažem ti da odeš nekom privatnom zubaru (pun ih je telefonski imenik) pregled ne može koštati previše, koji bi ti bar rekao o čemu se radi pa da na osnovu toga odlučuješ dalje.
    Sretno

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Odi na hitnu u Dubravu

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Odi odmah u perkovčevu da pogledaju. Ili privatniku. MOraš to rješit jer di ćeš u babinju s bebicom jurit okolo zubaru.

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ista stvar u prvoj trudnoći. Odjurila sam na hitnu stomatološku (bio vikend) i zubarica mi samo otvorila zub i bol je stala. Nikakvi antibioitici ni išta!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •