Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: Parkiranje u Zadru (4 dana)

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno Parkiranje u Zadru (4 dana)

Imam pitanjce za sve Zadranke, Zadrane i one koji Zadar dobro poznaju!

Za Uskrs idemo sa prijateljima na Silbu, idemo tamo katamaranom i ostat ćemo 4 dana, a u međuvremenu bismo negdje trebali parkirati aute kojiam ćemo doći (sve zajedno njih 4). Naravno, voljeli bismo da to bude na mjestu koje nije predaleko od gradske luke (ajmo reć, do 15 min hoda), da ne smeta nikome i da je, ako je to moguće, besplatno.
    Da li je moguće naći neko takvo mjesto?
    Ako nije, što biste savjetovali kao alternativu?

Neki ljudi su mi rekli da se može naći pokoje mjesto s druge strane pješačkog mosta koji vodi na poluotok, no nisu mi znali reći da li se tamo plaća parkiranje ili ne i ja li problem naći mjesto usred radnog dana (dolazimo u petak sredinom dana).

Hvala vam unaprijed na pomoći!

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

poluotok ili vrlo blizu ćete platiti parking kako god okreneš,ali evo jedna preporuka zagrepčanke koja se doselila u Zadar.na vašem mjestu ja bi lijepo jednim autom dovezla stvari do katamarana i onda vratila auto na parking veliki od konzuma nasuprot autobusnog kolodvora u Zadru,odatle imate do maksimalno 20 minuta nazad normalnim hodom,nije komplicirano to je samo pravac ravno prema brodu i nazad

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

sad sam se sjetila da može i parking kod kauflanda,otprilike je ista udaljenost

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Đurđa, super, hvala ti na odgovorima!
    Baš smo i mi mislili tako, ostaviti stvari u luci i onda se vratiti autima do nekog parkinga na periferiji ...

Nego, obzirom da već nisam bio u Zadru 15-tak godina, možeš li mi reći gdje su Konzum i Kaufland, u kojim ulicama?
    Da li je dozvoljeno ostavljanje auta preko noći i praznika na njihovim parkiralištima? Kod nas u Zagrebu se ta parkirališta obično zaključavaju nakon zatvaranja trgovina ...

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mislim da oni koji idu na otoke gdje ne voze aute imaju pravo parkirati u luci
    tako je barem bilo prije nekoliko godina

Lupe avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Konzum ti je točno preko puta autobusnog kolodvora a za kaufland neznam točno... pa sobzirom da su to jedan i drugi javna parking mjesta velikih trgovina...nitko ti neće ništa reći ako tam ostaviš auto a ta parkirališta se ne zatvaraju.

Postoji ti još jedna opcija ali da platiš pa si sigurna da ti je auto ipak na oku.Da ga ostaviš u garaži trgovačkog centra Relja ili u velikoj javnoj garaži koja je preko puta mosta (neznam točno gdi) i neznam kolko bi te to došlo..ali ono, auto bi ti ipak bil pod nekim krovom i na oku.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

djurdja, taj konzumov parking se ne placa i nije problem ostavit auto par dana? mislim, hoce li tko radit probleme ako primjeti da je auto tu par dana?

Lupe avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj josipal prvotno napisa Vidi poruku
    a gdi će tamo na poluotoku parkat kad je iovak ionak gužva tamo uvijek?to i za Zadar vrijedilo??

marta23 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ne parkirati na konzumovom parkiralištu!!!! (bar ne više od 2 dana) zastitari gledaju parkiraliste i kad vide auto parkiran par dana za redom zovu pauka. kaufland moze ali vani znaci ne u garazi nego ispred jer oni garazu zatvaraju i ne rade probleme
    muz radio kao zastitar pa znam iz prve ruke

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mi jedne godine parkirali 14 dana u nekoj garaži koju smo našli preko ove stranice!
    http://www.oil.hr/garaza_cijene.php
    parking za mjesec dana je bio cca 100kn

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa Vidi poruku
    mi jedne godine parkirali 14 dana u nekoj garaži koju smo našli preko ove stranice!
    http://www.oil.hr/garaza_cijene.php
    parking za mjesec dana je bio cca 100kn
    ispravak: 150kn

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj josipal prvotno napisa Vidi poruku
    tako je barem bilo prije nekoliko godina
    ovo mi je prvi glas

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

onda ostaje kaufland,on je ispod dvorane na višnjiku,po meni plaćanje parkinga koliko sam shvatila nekoliko auta na par dana i nije baš mali trošak,a opet sad mi je palo napamet da ima za kupit i dnevne karte za parking samo nisam sigurna koliko su one,inače je druga zona u gradu 4 kune a prva 6 kuna,ljeti duplo više,ne znam od kad računaju ljetnu tarifu,a garaže su mislim po pet kuna

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Hvala vam svima na informacijama, ako se sjetite još nečega, javite, a ja ću razmisliti o tome što nam je najbolje činiti!

marta23 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ima u robnoj na relji parkiranje i ima kupit dnevne karte (nisam 100%sigurna)
    mislim da zgrade tiza imaju parking .
    po meni najbolje ostavit stvari u gradu i parkirati u robnoj bar je koliko toliko sigurno

nadam se da sam pomogla

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ima i onaj parking prije jazina, šljunčani, kod 'pauka'. ne plaća se, samo je uvijek gužva u radno vrijeme. ali inače ima mjesta. do poluotoka je 5 minuta, pa onda još 10ak ili 15ak minuta hoda preko poluotoka do katamarana.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    ima i onaj parking prije jazina, šljunčani, kod 'pauka'. ne plaća se, samo je uvijek gužva u radno vrijeme. ali inače ima mjesta. do poluotoka je 5 minuta, pa onda još 10ak ili 15ak minuta hoda preko poluotoka do katamarana.
    To, puntica, to mi zvuči kao nešto za nas! ;o)
    Kako doći do tamo (imam plan grada, možeš mi samo reći ime ulice)?

marta23 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ako mislis na parkiranje kod jazina đil to se placa a ima nasuprot bolnice mislim da se ne placa sam triba mista uvatiti i blizu je gradu preko parka za par min je grad

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

najednostavnije vako:
    prođeš ispred kolodvora (dakle, uđeš u zadar i pičiš ravno) i voziš se, pratiš glavnu cestu. kad dođeš do kružnog toga ideš lijevo i odmah desno se popneš na parking. ima ga, samo su auti malo razbacani pa je nepregledno, ali snaći ćeš se
    to ti je između ulica ravnice i kralja d. zvonimira

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovo sam ja htjela napisati.
    A kaj je najbolje, mislim da je tema parkiraja u zadru već bila na forumu, i da si ju baš ti tatek otvorio
    Možda sam u krivu. Čak sam išla gledati datum posta jer sam bila uvjerena da je tema stara

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ako znaš gdje su jazine, pa veeeeeeeeeelika zgrada "ljepotica". iznad nje se nalazi sveučilište-novi kampus i ispred je veeeliko parkiralište, ne naplacuje se, i jako je blizu trajektu.možete se spustiti tuda pokraj te ljepotice i pokraj maraschina uz obalu i pređete most i eto vas kod trajekta.

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

najednostavnije vako:
    prođeš ispred kolodvora (dakle, uđeš u zadar i pičiš ravno) i voziš se, pratiš glavnu cestu. kad dođeš do kružnog toga ideš lijevo i odmah desno se popneš na parking. ima ga, samo su auti malo razbacani pa je nepregledno, ali snaći ćeš se
    to ti je između ulica ravnice i kralja d. zvonimira
    Ovo vam je najbolja opcija, veliki je parking i uvik ima auta, tako da nećete biti nešto posebno uočljivi, a ne naplačuje se. Najlakše će vam biti da stanete kod kolodvora i pitate za parking na "ravnicama" i to je jako blizu, pa ćete se lako snaći. A do trajekta imate 5-6 min. Ugodni praznici!
    Posljednje uređivanje od Lotta : 16.04.2011. at 18:40

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Odlično, hvala vam svima!

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

I... kako je na kraju ispalo??

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Super je ispalo!

Parkiralište smo našli isprve (hvala na odlilnim uputama!), bilo je mjesta na besplatnom dijelu (onaj kud se uđe iza kružnog toka), dok je dio uz naplatu kod zidina (ulaz iz ulice Ravnice) bio vrlo prazan.
    Do luek nam je trebalo 15-tak minuta hoda, kupili smo karte (odlična ideja, brzo su se rasprodale tako da je dosta ljudi ostalo bez karata!), prošetali malo uz more, poslušali orgulje, pojeli po komad pizze u "Hajduka" i vratili se po stvari koje smo onda uz nešto muke donijeli do broda.
    Pred katamaranom je bio opći krkljanac, moram reći da je an početku još i postojao red, no psolije su ljudi navalili sa svih strana i guranje je bilo maksimalno, preguravanja koliko hoćeš. Naravno, mi sa puno djece i dosta prtljage smo tu loše prošli, no uhvatili smo mjesta.

Na Silbi je bilo sasvim zgodno, stavit ću kasnije "putopis" ... simpatičan otok, pomalo dosadan sa prirodne strane (nizak, bez istaknutih bregova i pogleda, tu dosta zaostaje za npr. Ilovikom), no mjesto je zanimljivo sa svojim vilama, kućama, cvjetnim vrtovima. Plaže su isto OK, iako je razglašena Sotorišće meni osobno dosta bezveze, Porat sv. Marka je puno bolja.
    Sve u svemu,bila su to 4 ugodna dana!
    Slijedeće godine krećemo nešto južnije - možda Ist, Iž, Dugi otok ...?

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Super, baš mi je drago da ste se snašli i lijepo proveli!!!

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Pozdrav komsije iz lijepe Hrvatske.. planiram za prvi maj da putujem u Njemacku, pa sam nasao jeftinu avionsku kartu iz Zadra za Dusseldorf, pa me zanima jel ima negdje u Zadru parking sto jeftiniji to bolji, a naravno da je auto sigurno, blizu aerodroma, na nekih 10 dana??

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •