-
emajl tava
Izbacila sam sav teflon iz kuhinje i sad imam samo inox i emajl. Pa sam si tako kupila i jednu emajl tavicu za palačinke i omlet. A onda sam pametna ja u njoj neki dan pekla tortilje
, koje se jel, peku "na suho". Tada se ništa nije dogodilo, ali sljedeći dan sam na toj istoj tavi pekla piletinu na naglo i počelo je špricat. Ja mislila da šprica jer, jel, svo meso šprica kad ga pečeš na naglo. Poslije perem tavicu vidim oštećenja. Mutava još uvijek ne kontam da se nešto događa nego si mislim da sam ju sigurno nekako ja oštetila. Poslije hoću ispeć palačinke i stavim tavicu na vatru, hoću nalit ulje, a tavica počne lansirat komadiće 
Cijeli svijet zna, ali ja očito ne
, da se emajl ne smije grijati prazan.
Lastane, ima li spasa mojoj tavici ili ju moram šiknut i kupit novu? I u čemu ću pobogu onda peći tortilje i pita kruh?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma