Pokazuje rezultate 1 do 40 od 40

Tema: sudoper

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Gledam malo ove Blanco, svaka čast, lijepo je to vidjeti u dućanu, ali...previše je to kutova i utora za čistiti. Kut pod 90 stupnjeva - nikad, to je osuđivanje same sebe na višak bespotrebnog svakodnevnog rada.

Najprije zamisliti kako se nešto čisti, a onda odlučiti o kupnji, to vam je savjet iskusne domaćice. Ljepota na drugom mjestu. Naravno, ako kuhinju ne koristite za kuhanje ili ako plaćate kuharicu i čistilicu, onda moj savjet nije bitan.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj zrinka prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da su puno bolji sudoperi cije stranice ne idu u pravi kut, nego su kutovi zaobljeni, jer je te kutove jako tesko ocistiti i svaki koji sam vidjela nakon nekog vremena izgleda ruzno.....
    Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Gledam malo ove Blanco, svaka čast, lijepo je to vidjeti u dućanu, ali...previše je to kutova i utora za čistiti. Kut pod 90 stupnjeva - nikad, to je osuđivanje same sebe na višak bespotrebnog svakodnevnog rada.

Najprije zamisliti kako se nešto čisti, a onda odlučiti o kupnji, to vam je savjet iskusne domaćice. Ljepota na drugom mjestu. Naravno, ako kuhinju ne koristite za kuhanje ili ako plaćate kuharicu i čistilicu, onda moj savjet nije bitan.
    a sto vas prije nisam procitala? ja sam fulala sa tim Blancovim...doduse,imam spinu na izvlacenje pa je s njom lakse cistit jer usmjerim mlaz vode...i nabavila sam neku tekucinu koja stvarno odlicno skida naslage kamenca pa zalijem kutove svako nekoliko....
    no,odlicno je sto je povrsinski poravnata ugradnja pa barem nemam prelaz sudoper-radna povrsina...

moja je prija stavila kerrock i nije bas zadovoljna...pogotovo vis-a-vis cijene....

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku

moja je prija stavila kerrock i nije bas zadovoljna...pogotovo vis-a-vis cijene....

Znaš zašto nije zadovoljna? Kaj se zgrebal ili upija boju? Ili nekaj treće..?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •