...postoje li?
priznajem da nisam puno tražila, ali uglavnom sam prije nailazila samo na manje brojeve
treba mi za klinca od 2.5 godine da gore bude kao kanotjerica, ali ipak "bodi"... jeste vidjele negdje?
...postoje li?
priznajem da nisam puno tražila, ali uglavnom sam prije nailazila samo na manje brojeve
treba mi za klinca od 2.5 godine da gore bude kao kanotjerica, ali ipak "bodi"... jeste vidjele negdje?
Postoje u H&M-u i M&S-u, sto posto.![]()
Tu i tamo idu čak i do veličine 110.
svaka vam čast, cure, ja sam bila uvjerena da su najveći do cca 92
Mislim da je u H&M najveći broj bodića 92 isto kao i u C&A (samo pripazi, nisu im baš realne veličine, pa nekad bodić vel.80 bude isti kao vel.86) ali zato sam vidjela u Intersparu i veće brojeve, sve do 104 ako se ne varam.
Koliko znam ima u Oshkosh (Carters). Baš sam neki dan vidjela veeelike bodiće tamo![]()
interspar je imao prije par mjeseci jedini dovoljno velike bodije za moju divovsku bebu. nekad smo za sina imali cartersove tako velike bodiće, ali oni su bili američki, u zg nažalost nisam našla veće brojeve.
C&A ziher ima do 104
C&A ima do broja 98. H&M do 86.
Ima, ima, ima ih o do 6-ice, ja kupila. NEki naš proizvođač. Ali kupila u Splitu ...
A imamo hmovih do 3 godine...
U interšparu se nađe, ima i na akciji po 15kn a sasvim su ok.
Inače Dević ima bodića većih, moja curka sada nosi 86-92 pa isto jedva nalazim..
Znam da je prije bilo bodića većih brojeva, a sada nešto slabije..
ni u H&M ni Zari ni C&A nemaju veće od 86
Dević su nam grozne kvalitete
MTČ su mali
M&S mi nije blizu...
Ima IANA možda?
zašto H&M više nemaaaaaaaa?![]()
U C&A ima do 98, naime radim u C&A zadnjih pola godine... ono pakiranje s 3 ili 5 komada-njih ima samo do broja 92, ostalih (po 3 eur = 20 kn u ZG-u) ima do broja 98.
stalno sam plakala za velikim bodijima (toliko da mi ih je jedna forumašica poslala-hvala još jednom), a kolegica s posla kupila jedan ogroman bez rukava u nami na kvatriću. kaže da ima nekoliko velikih, a prodavačice ih ljubazno stave jedan na drugi pa možete uzeti zbilja najveći.
annie, stvarno?
ja sam bila u Areni i nisam ih našla...
doduše, bila sam leteća, ali baš sam gledala...
joooj...
Maya, ako ih ne nađeš-javi mi se na pp, mogu ti ih kupit i poslat poštom....u četvrtak je u Grazu -20% na sve...
vidjela sam u konzumu vel 98 i 104, neki nas proizvodac, ali samo rumeno zutecijena 25 kn/kom
Posljednje uređivanje od Storma : 11.05.2011. at 18:51 Razlog: tipfeler
annie, tek sad vidim post, hvala na ponudi
našla sam MTČ neke malo veći kroj pa su nam za sada ok
za sada smo "spašeni"...