Citiraj adal prvotno napisa Vidi poruku
...al kako ne shvacaju da me ovako vise vrijedjaju,kao da sam bolesna pa trebam to kriti i izbjegavati svaki spomen djece i slike beba,kad na tv neko spomene nesta muz odmah gasi,...
zašto to shvačaš kao vrijeđanje i samo se nepotrebno dodatno opterečuješ?...oni misle da će tako tebi biti lakše...a kako to tebi ne paše, moraš im to sama dati do znanja...načni temu i pričaj...ako oni to ne mogu prihvatiti, uvijek postoji netko tko može pričati o tome...

ja sam se našla i s jedne i s druge strane...
sa cimericom iz bolnice s kojom sam i dan danas u kontaktu koja je također izgubila bebu nisam ja načinjala tu temu dok ona sama nije počela pričati...tako mi je dala do znanja da je spremna!
a kao mama anđela, nisam htjela niti dan danas hoću pričati o tome sa svojima jer mislim da bi me još dodatno počeli opterečivati sa kojekakvim pitanjima...pričam sa MM i to je to...nakon tragedije mi je bilo puno lakše pričati sa potpuno nepoznatom osobom o tome pa sam pričala sa psihologicom...imala sam sreću da sam naletila sa stvarno super ženu...eto to govori koliko smo svi različiti...