Pokazuje rezultate 1 do 50 od 75

Tema: Kako postupiti kod zlostavljanja maloljetnog djeteta od strane vršnjaka??? HITNO

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mater Studiorum avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Gogice 24, možda sam zločesta, ali kako bi bilo da ti taj Centar malo prodrmaš i prijaviš ih Ministarstvu u Zagrebu? Neće im se ništa dogoditi, a možda malo pokrenu dupe.
    Ja obično kažem da državu treba tjerati da radi svoj posao, sama od sebe čini samo onoliko koliko joj je potrebno da postoji - a zapravo ne radi ništa.

Gogica 24 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Mater Studiorum prvotno napisa Vidi poruku
    Gogice 24, možda sam zločesta, ali kako bi bilo da ti taj Centar malo prodrmaš i prijaviš ih Ministarstvu u Zagrebu? Neće im se ništa dogoditi, a možda malo pokrenu dupe.
    Ja obično kažem da državu treba tjerati da radi svoj posao, sama od sebe čini samo onoliko koliko joj je potrebno da postoji - a zapravo ne radi ništa.

ja sam digla ruke od svega.
    totalno sam izgubila povjerenje u bilo kakve nadležne službe.
    ne želim se s rogatim bosti.
    polako uviđam da nema smisla sve ovo.
    inače evo upravo prije par minuta došla sam s treninga ( sad sam na tribinama i prošećem do svlačiona osobno) i trener mi je rekao da se onaj dječak čija je mama rekla da je to "samo bila igra kamermana" ispisao, odnosno roditelji su ga ispisali, a također mi je napomenuo da kod njih Centar ima nadzor u obitelji jer je dječak istukao neko djete u školi. Dakle, nije mu prvi put...
    Tješim se da je ipak sad podalje od mog djeteta.
    Posljednje uređivanje od Gogica 24 : 21.04.2011. at 22:27

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Mater Studiorum prvotno napisa Vidi poruku
    Potpisujem.
    Ajme, zgrčio mi se želudac dok sam čitala fore o čeličenju. Nije mentalitet takav samo kod tebe, mislim da je jedank u svim krajevima Hrvatske.
    Kakvih sam se ja samo s*anja nagledala u svojoj obitelji.
    Istina je, roditelji ne uče djecu da tuku druge, ali mislim da je veliki "grijeh" i propust, kada im govore kako se trebaju ponašati.
    Tako moje 21 mjesečno dijete mene udari po ruci, nozi... onako malo, bezazleno, ja joj odmah kažem da to nije lijepo, da ni mama i tata ne tuku nju ili međusobno, da se nikoga ne smije udariti...

Neki dan sam prisustvovala situaciji u kojoj su se miješali bijes, tuga, ljutnja...
    Na dječjem igralištu je bila djevojčica par dana starija od moje M. s tatom. Došla je do M. bicikla, dirala ga, svirala, malo povukla, a tata odmah skočio: Ako ga srušiš, odmah ćeš dobiti po guzici! Blago sam rekla da uopće nije važno i da se za to ne tuče po guzi.
    Onda je M. otišla do njezinog bicikla, a mala nije dala, dječja posla , no nakon toga je opet došla svirati na M. bicikl na što je tata povikao Ne diraj njezin bicikl, nisi joj dala svoj, sada ne možeš dirati njezin i lupao je po prstima. Totalno sam zamračila! Onda sam mu stala objašnjavati da oni ne razumije, da ju pusti, da nije uopće bed, a on je onako s prijetnjom njoj rekao: Razumjet će ona! Ajme kako mi je došlo da ga zavežem i izbiflam mu lekciju.
    Rekla sam mu par riječi o tome kako oni ne razumiju, bla bla, ali se ubrzo pokupio i otišao. I mislim si ja, tko zna radi čega sve to dijete dobija batine.
    I nisam mu mogla prešutjeti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •