Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Stolica 6 puta na dan??

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno Stolica 6 puta na dan??

Evo mene opet s nekim pitanjem

Moj dječak ima 10 mjeseci i već tri dana kaka 6-7 puta dnevno. Stolica je normalna, malo mekša, pa me zanima je li normalno da on iskaka u 6h popodne ono što je pojeo ujutro????

S tim da vidim da ima nekih ''neprerađenih'' komada + nekakvi tamni zeleni komadići (veličine zrna prosa).

Imate li ikakvu ideju što bi to moglo biti?

On inače kaka 2-3 puta dnevno i prošlih dva mjeseca zbilja nije baš dobio na težini, ali bio je na dvije operacije, pa doktorica kaže da je to zato, ali ovo me neprestano kakanje zbunjuje...tek što ga presvučem, on se ukaka! A da ne spominjem da mi se probudi navečer da bi kakao

Hajdi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

mislim da toliko često kakanje možda ima neku medicinsku indikaciju, ne znam kakve su operacije bile. ili se samo poklopilo sa uvođenjem mnogo novih vrsta hrane odjednom, pa crevni sistem reaguje?

a neprovareni komadi hrane, to je normalno.

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Ma, nisu to bile neke teške operacije, imao je cistu ispod vrata, sve je prilično uredno prošlo, bez ikakvih problema. A što se tiče hrane, makar mu je 10 mjeseci, još uvijek se držimo pravila ''4 dana''.....možda bi moglo biti od neke nove hrane?

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Jel napreduje, tj. koliko napreduje mesečno? Imali smo sličnu situaciju s tim da smo i napredovali manje.

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Pa, prošli mjesec je slabije napredovao. Vidjet ćemo ovaj....

Kako vam se riješila stvar? Tj. jel'se uopće riješila?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •