-
Blago vama i vašoj djeci!
Mi dobili za zadaću ( 1. razred) iz mat do kraja riješiti nastavne listiće (njih cca20) i zbirku ( cca 30 strana zadataka) i do kraja knjigu (par strana). Pisati dnevnik. Pročitat neku ili više knjiga s popisa koji smo dobili. Od 15ak knjiga ja (smatram se načitanom) sam čula samo za jednog autora, a za ostale niti za autora niti naslov knjige. U knjižnici mjesta koje ima i srednju školu našli smo samo jednu jedinu knjigu s popisa i ta je bila enciklopedijske forme, a moje dijete voli priče, neku fabulu. Ostale knjige valjda možemo naći u sveučilišnoj biblioteci.
Prvi dan nam je učiteljica rekla da 3 knjige/zbirke/nastavni listić iz matematike nisu dovoljni i da moramo još kupit jednu zbirku. Odma u startu sam se šokirala jer je moj prvašić imao 4 (ČETIRI) knjige iz matematike! Jasno je bio od početka da nema šanse (ni potrebe) da to sve riješe u školskoj godini. I sad to rješavamo cijelo ljeto.
Dnevnik neće pisat, napisao je valjda za 5-6 dana kad se dogodilo nešto zaista posebno.
Ja sam totalno protiv zadaće preko ljeta, ili bar za neku umjerenu. Ali što mogu, reć djetetu da nek to ne radi jer ja mislim da to nije OK?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma