Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Premalo unosa hrane i tekućine tijekom trudnoće

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno Premalo unosa hrane i tekućine tijekom trudnoće

Vjerojatno će mnoge forumašice misliti kako sam neodgovorna, ali neke se stvari ne planiraju u životu, a čovjek reagira onako kako se osjeća. Zanima me može li biti štetnih posljedica za bebu ako mama jedan dan nije pila dovoljno tekućine i ništa nije okusila od hrane? zabrinuta sam. zbog stresa jednostavno nisam mogla... inače, trudna sam 22 tjedna i 2 dana...

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Jedan dan? Apsolutno nista nemoze biti bebi,prije ce nesto biti tebi...jer ce beba popapati tvoje zalihe....ima zena koje povracaju skoro cijelu trudnocu i objektivno malo tih nutrijenata koje pojedu dospije u organizam prije nego se sve izbaci van...pa opet rode zdravu djecu!

Mislim da ce ti vise naskoditi stres i to jos na prazan zeludac...recept za gastritis..

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    Jedan dan? Apsolutno nista nemoze biti bebi,prije ce nesto biti tebi...jer ce beba popapati tvoje zalihe....ima zena koje povracaju skoro cijelu trudnocu i objektivno malo tih nutrijenata koje pojedu dospije u organizam prije nego se sve izbaci van...pa opet rode zdravu djecu!

Mislim da ce ti vise naskoditi stres i to jos na prazan zeludac...recept za gastritis..

X

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma neće ništa biti bebi, ne brini

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku

Potpis!

Tebi moze pasti imunitet i moze se dogoditi da kroz cijelu trudnocu vuces nekakve prehlade il viroze ukoliko ne pazis na dovoljan unos vitamina tj. svega potrebnog za normalno funkcioniranje organizma. S tim da u trudnoci ionako pada imunutet pa jos ako ga dodatno oslabis...sve u svemu, stetis prvenstveno sebi.
    Ali ako je to bilo jedan dan kako kaze nema razloga za zabrinutost.
    Cuvaj se, think pink!

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

maxich, ne brini.
    ja prvih 4 mjeseca trudnoće povraćam i skoro ništa ne jedem ni pijem, izgubim kile (u zadnjoj čak 7) ...
    ima nas dosta takvih
    pa sve bude ok

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

hvala na ohrabrenju, bitno mi je da je samo bebica dobro

priscila avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

bez brige, nikakve štete za bebu neće biti

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    maxich, ne brini.
    ja prvih 4 mjeseca trudnoće povraćam i skoro ništa ne jedem ni pijem, izgubim kile (u zadnjoj čak 7) ...
    ima nas dosta takvih
    pa sve bude ok
    o, da - ima nas
    svaki put sam došla do stadija hospitalizacije, dehidracija, preveliki gubitak kila...
    bebe rođene po ps-u, ništa im nije bilo, mama gubila kilažu a one rasle... tek u 5. mj. sam dostigla svoju početnu kilažu od prije poroda, a rodila bebu od gotovo 4kg
    ne brini

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •