Pokazuje rezultate 1 do 47 od 47

Tema: plancent previa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

malo janje, ja osobno nisam imala probleme s posteljicom.
    ali, kad sam bila u bolnici, s menom je u sobi bila cura, koja je cilu trudnocu prelezala bar zbog tog razloga. hospitalizirali su je u 30 tt, i do samog kraja je ostala. dan nakon mene je isla na CR, sve je dobro zavrsilo, i rodila je zivog i zdravog djecaka. pojedninosti ne znam, kad joj je to dijagnosticirano, ali eto bar znam da je sve dobro zavrsilo.
    u svakom slucaju, zelim ti da dodete do kraja i da sve prode u najboljem redu!

thratinchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

definitivno prerano za postavljanje dijagnoze-mislim da se definitivno postavlja dijagnoza iza 32.tjedna trudnoce..... meni je posteljica bila preko cijelog usca sve negdje do 24.tj kad je dr vidio da se polako pocinje povlaciti prema gore, u 28. tj je vec bila iznad usca. nisam bila na iskljucivom mirovanju, ali mi je dr zabranio jogu ili vjezbanje u trudnoci, dozvoljene su bile lagane setnjice, izbjegavanje nosenja teskih tereta i sl

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

meni je posteljica straga. koja je razlika?znam samo da ako je sprijeda da neke trudnice slabije cuju udarce bebe.al za ovo straga neman pojma.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    meni je posteljica straga. koja je razlika?znam samo da ako je sprijeda da neke trudnice slabije cuju udarce bebe.al za ovo straga neman pojma.
    Nema razlike, osim ovog što si navela.

Malo janje. Meni je u tim tjednima posteljica bila preko ušća sa hematomom 4x3 cm uz izolirane dvije bakterije iz briseva (što je još nepovoljnije, s obzirom da je krv odlično hranilište).
    Ja sam obilno krvarila zbog čega sam provela nekoliko dana u bolnici. Sljedećih mjesec dana sam mirovala, pila antibiotike, posteljica se podigla, a hematom postupno resorbirao.
    Ni u jednom trenutku me nisu plašili sa dijagnozom previe.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •