Pokazuje rezultate 1 do 50 od 84

Tema: kako obući dijete za krstitke?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

i meni su bljak i jastuk i odjelca za krštenje zato sam i pitala vas kako je najbolje..

ja sam razmišljala o nekim hlačicama, košuljici i vestici, a tko će to naći u ovoj selendri (((

a kakve su to cipelice? ja to nisam vidjela nigdje još?

Suzzy slažem se u vezi ovoga sa rodilištem... jer sam se ja naslušala već ohoho...

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

moj I.G. je kršten sa 3,5 mjeseca (12.3.)...imao je traperice, plavo-bijelu košuljicu i plavo-sivu vesticu te tamno plavu jaknicu i plavu kapicu...na nogicama je imao pletene plave papučice! bio je premedeni! ono, pravi šminker!

ova fora da se djeca što prije krste je stari običaj kad je bila puno veća smrtnost djece pa ono ako već ne prežive da su bar krštena...sad je starosna dob beba za krštenje oko 3,4 mjeseca (uglavnom)...baš nam je to svečenik pričao na pripremi
    Posljednje uređivanje od Boxica : 16.04.2011. at 20:06

Suzzy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj andynoa prvotno napisa Vidi poruku
    nisu to klasične cipke, već one mekane za nehodače samo što ne izgledaju ko klasične papuče/čarape... sigurna sam da ih imaju u novom HM-u, Zari i sl.

lukava puščica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj andynoa prvotno napisa Vidi poruku
    i meni su bljak i jastuk i odjelca za krštenje zato sam i pitala vas kako je najbolje..

ja sam razmišljala o nekim hlačicama, košuljici i vestici, a tko će to naći u ovoj selendri (((

Suzzy slažem se u vezi ovoga sa rodilištem... jer sam se ja naslušala već ohoho...
    odi jedan dan do zagreba u neki centar (pada mi prvo na pamet arena centar, ima dosta dječjih dućana, HM, Zara, Oshkosh, Iana, Fox, Tintilinić, C&A...). tamo ćeš u svakom dućanu naći neku svečaniju varijantu za dečka. i šminkerske hlače i košuljice i vestice i te mekane cipelice. možeš birat što ti srce želi. dakle prije 6.mj odi jedan vikend u shopping i nećeš se vratiti praznih ruku.
    sve cure su ti rekle: hlačice, košulja i nekakva vestica + cipele je dosta.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj lukava puščica prvotno napisa Vidi poruku
    lijepo

andynoa pitaj na burzi sigurno će ti se netko javiti sa ponudom robice za krštenje

domy hvala
    Posljednje uređivanje od Zara1 : 18.04.2011. at 22:04

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

Citiraj lukava puščica prvotno napisa Vidi poruku
    odi jedan dan do zagreba u neki centar (pada mi prvo na pamet arena centar, ima dosta dječjih dućana, HM, Zara, Oshkosh, Iana, Fox, Tintilinić, C&A...).

nadam se da hoću do ZGa jedan dan, čim mi auto bude slobodan, i malac spreman na put od sat i po vremena sa mnom

ja traperice uopće ne nosim, iskreno nikad ih nisam nosila.. kod mene je sportska elegancija + business casual tako da traperice nemaju mjesto u mom ormaru, a malecki već ima 2 para traperica, samo što ih na krštenje neću obući ..

što se tiče burze, čekam prvo mašnicu da se javi, pa ću se tamo javiti.. a i našla sam baby reklju, stara je oduševljena njome .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •