Dakle...
nakon svega i svačega što se izdogađalo, i nakon što ćemo morati sami platiti 800 kn za ortopedske cipele koje bi inače išle preko doznaka, pukao nam je film i više ne želimo ići u Klaićevu na ortopedske kontrole.
S obzirom da je Andreju još neko vrijeme (nekoliko godina, sigurno) potrebna kontrola ortopeda (podsjećam, problem je u tzv. "zaležanim" stopalima, koja se doduše jako lijepo ispravljaju, ali moramo ga kontrolirati), u potrazi smo za drugim specijalistom. Svjesna sam da odlaskom iz Klaićeve puno gubimo, naročito zbog fizikalne terapije, ali jednostavno nakon svega ovog više nemam povjerenja u dosadašnjeg liječnika, i ŽELIM čuti drugo mišljenje.
Trebam preporuke. Može privatnik, može i negdje u bolnici. Znam da osim Klaićeve postoji dječja ambulanta na Šalati, ali sam čula da su tamo velike gužve (ipak, ako nema druge...). Gdje još ima dječja ortopedija? Bi li nam se isplatilo otići na Goljak (čula sam da i tamo ima ortoped)?
Prijatelj liječnik nam sugerira da odemo kod Polovine, ali koliko znam, oni su fizijatri.
Puno hvala na bilo kakvom savjetu! A i na podršci...već sam danima u bedu zbog svega ovoga![]()

Odgovori s citatom
, u mom slucaju je zvao jos 2 doktora da mu budu svjedoci u slucaju tuzbe... ali to sada nije bitno.
).