Tanja, vidim da si imala lose iskustvo sa Vrdoljakom, znam kako se osjecas jer sam ga imala i ja i to je , u mom slucaju je zvao jos 2 doktora da mu budu svjedoci u slucaju tuzbe... ali to sada nije bitno.

Dr. Tifenbah je vrlo drag, sve jednostavno objasnjava i crta ako je potrebno, trazi primjere po knjigama i vrlo je iskren, nama je odmah rekao da nije toliko potkovan na tom podrucju (kukovi) koliko dr. Dapic, kod kojega se vodimo sluzbeno, iznimno cijenim tu iskrenost nisam je srela niti kod jednog drugog doktora.

Dr. Dapic na Salati je za svaku preporuku, on radi i privatno ponedjeljkom poslije svoje ambulante, ali bolje je sluzbeno biti njegov pacijent. Mi sada imamo kombinaciju da se drzimo svih savjeta sa Salate, a onda ako mi nesto nije jasno, odemo do Tifija. To mi se za sada pokazalo ok.

Prilicno hvaljen je dr. Markovac,djecji ortoped koji je radio u Klaicevoj (dosao u sukob sa Vrdoljakom) sada radi privatno. On je isto za svaku preporuku, nama je bio vrlo konkretan i korektan, iako nije toliko pristupacan kao Tifi.

Kod Polovine jedini ortoped koji radi je opet Dapic

Na Salati nisu nista vece guzve nego u Klaicevoj