Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Istraživanje psihološke prilagodbe nakon poroda - ANKETA

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Istraživanje psihološke prilagodbe nakon poroda - ANKETA

Ako imate malo vremena i volje, ispunite ovu anketu https://www.survey.bris.ac.uk/sussex/childbirthcroatia/

kratak opis
    Obavijest za sudionice

Hvala Vam što ste zainteresirani za sudjelovanje u ovom istraživanju. Ovo je dio istraživanja koji se provodi na Sveučilištu u Sussexu. Vrlo je važno da, prije nego se odlučite uključiti u istraživanje, razumijete što će istraživanje uključivati. Molimo Vas da pročitate pažljivo informacije koje slijede. Ako biste htjeli dodatne informacije, slobodno pitajte.

O čemu se radi u istraživanju?

Ovo je kroskulturalno istraživanje koje ispitiuje reakcije na psihološku prilagodbu nakon poroda kod žena u Ujedinjenom Kraljevstvu i Hrvatskoj. Cilj istraživanja je razviti i povećati razumijevanje za psihološku dobrobit žena te razumjeti ulogu kulture u prilagodbi nakon poroda. Nadamo se da će ovo istraživanje povećati svijest o psihičkom zdravlju majki u Ujedinjenom Kraljevstvu i Hrvatskoj te da će pomoći u razvoju odgovarajućih službi.

Mogu li ja sudjelovati?

Možete sudjelovati u istraživanju ako ste stariji od 18 godina te ako ste rodili u zadnje 2 godine.

Moram li sudjelovati?

Izbor je na vama da odlučite hoćete li sudjelovati u istraživanju ili ne. Ako odlučite sudjelovati, Vaše ispunjavanje upitnika smatrat će se pristankom na sudjelovanje. Također, ako odlučite sudjelovati, možete odustati u bilo kojem trenutku i Vaši podaci će biti izbrisani.

Što sve uključuje ovo istraživanje?

Kako biste sudjelovali u ovom istraživanju, trebat ćete ispuniti online upitnik što će potrajati oko 30 minuta. Zamolit ćemo Vas da odgovorite na neka pitanja o sebi, Vašem iskustvu poroda, Vašoj dobrobiti i strategijama suočavanja sa stresom koje koristite.

Postoje li neki rizici od sudjelovanja?

Ovaj projekt odobrilo je Etičko povjerenstvo Škole za psihologiju na Sveučilištu u Sussexu (U.K). Nema predviđenih rizika od sudjelovanja u ovom istraživanju. Moguće je da neka pitanja u upitniku budu neugodna. Ako želite prekinuti svoje sudjelovanje, slobodni ste to učiniti odmah. Ako budete imali ikakvih pitanja ili biste htjeli razgovorati s nekim, možete nazvati Alexandru Sawyer na 01273 872547, Dr. Susan Ayers na 01273 678990 ili Sandru Nakić na 00385 92 23 77 642.

Hoće li podaci koje dam biti čuvani u tajnosti?

Sve informacije će se čuvati strogo povjerljivo. Nitko osim istraživača neće imati pristup informacijama koje date u upitniku. U završnom izvješću neće se iznijeti podaci preko kojih Vas se može identificirati. Sve informacije bit će dobro čuvane i zaštićene šifrom ili zaključane u kabinetu na Sveučilištu u Sussexu.

Što će se dogoditi s rezultatima istraživanja?

Analizirat ćemo upitnike te ćemo napisati znanstveni izvještaj o tome. Kopiju rezultata možete dobiti na zahtjev.

Kontakti za dodatne informacije ili pomoć

Ako imate kakvo dodatno pitanje, molimo Vas kontaktirajte Erin Burn na E.Burn@sussex.ac.uk, Alexandru Sawyer (00441273 872574) na A.E.Sawyer@sussex.ac.uk ili Sandru Nakić (00385 92 23 77 642) na nakic.sandra@gmail.com. U slučaju primjedbi, molimo Vas kontaktirajte prof. Jenny Rusted na J.Rusted@sussex.ac.uk.

Hvala Vam što ste odvojili vrijeme i pročitali ove informacije

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

jesi ispunila, ha?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam jučer ispunilla. Neka mi pitanja nisu bila jasna - možda zato jer mi se prijevod učinio nezgrapnim... No, vjerojatnije je da se ja nisam baš mogla skoncentrirati u 1 ujutro...
    Ako stignem pogledat ću opet pitanja pa se javim.
    Sretno!

Calista avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ni meni bas pitanja nisu zgodno napisana...i pomalo su me zbunila tako da sam za sada odustala od ankete

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

svi vi kojima pitanja nisu baš nešto...imate kontakt podatke osobe koja je sastavljala anketu
    ja bih vam preporučila da se javite na taj mail i napišete/pitate što vam nije jasno

nadam se da će anketivačici biti drago da dobije neki feedback?!

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    jesi ispunila, ha?
    aha

mara68 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ispunila sam. Pitanja su čudna, ali nisu tako strašna
    Posljednje uređivanje od mara68 : 19.04.2011. at 15:31

Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Obavila

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ispunila.
    Bas me zanima povratna informacija o ovom istrazivanju. Iako, ne znam sto mogu ocekivati....

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Počela sam ali odustala. Ova anketa složena je za žene koje su tek rodile? Iako tek sad vidim da se odnosi na majke koje imaju dijete mx 2 god. staro ali nelogična su mi pitanja

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

puntica, krenula sam ispunjavati, ali mislim da nisam dobar kandidat jer sam pred porodom.

Do kada anketa traje?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj MarijaP prvotno napisa Vidi poruku
    puntica, krenula sam ispunjavati, ali mislim da nisam dobar kandidat jer sam pred porodom.

Do kada anketa traje?
    pojma nemam, ja samo prenosim

kad rodiš probaj vidjeti jel još aktivna pa ispuni. ako nije-ništa

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

meni su pitanja ok, razumljiva, nis u mi nelogicna i ispunila sam anketu

Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

i ja sam ispunila anketu...i baš kontam kako bi dramatični odgovori bili da sam je ispunjavala nakon prvog poroda....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •