U petak je mm ostao doma, jer je prosli tjedan B. bio lose i ja ih vise nisam mogla sama hendlati, a da i jedan i drugi imaju zadovoljene potrebe.
Nazvao sefa i on rekao ok.
Mm je mislio kako ima 14 prekovremenih sati da mu od tuda daju slobodan dan, ali oni mu danas kazu da ne moze, posto sam ja na porodiljnom (sad meni nije jasno kakve veze mogu imati slobodno dani i porodiljni, ali dobro...).
Onda je rekao da ce izvaditi bolovanje ze malog, na sta su mu opet rekli da ne moze, jer sam ja doma. A to sto se radi o dvije bebe nema nikakve veze.
Kako je to regulirano i ima li on ikakva prava?
Zadnji put kad smo svi bili bolesni otvorio je bolivanje na B., ali sad mu kazu da ni to ne moze. Sad zas zaniam sta ce biti s tom placom, jer jso niej isplacena...
Po njihovom, kako sam ja na porodiljnom, ja se sama moram brinuti o dvije bebe u kakvom god stanju mi bili.
B. sad ima upalu bubrega, u sub. smo bili hospitalizirani...sta bi bilo da smo ostali do danas? Tko bi bio s E.?
+ danas i iduci tjedan treba a pokupiti nalaze u vrijeme njegovog radnog vremena, a on ne smije zbog djece otici ranije, uzeti slobodno, bolovanje - pa kako da ih pokupimo?
Kaj je njima?