Ajme, jako mi je žao.Koja nepravda.
Ajme, jako mi je žao.Koja nepravda.
Draga moja Sneki,
mislim da su sad sve riječi suvišne
Ja ću te samo jaaakoooi biti s tobom u nadi da ipak postoji način da se ova nepravda ispravi.
Jer ovo zbilja NIJE u redu.
Drž' se draga![]()
Snekice, jako mi je žao.
Znam da su neki ljudi posvajali unatoč ozbiljnim dg., sad, jesu li se dg. pojavile nakon obrade ili prije, ne znam ti to reći, toliko dobro te situacije ne poznajem.
Također, znam neke ljude koji su odustajali od priče s posvajanjem zbog ozbiljne i kronične dg. i ostavrili roditeljstvo MPO uptem, ne zato jer misle da ne bi bili dobri roditelji jer sa svojim dg. funkcioniraju sasvim uredno i u stanju su brinuti se o djetetu, nego jer su procijenili da "nemaju sigurno šanse".
Što je od toga objektivno... ne znam ti reći, vjerojatno i sreća utječe na neke rasplete.
Nadam se da će ti se javiti neko s konkretnijom uputom.
Posljednje uređivanje od ina33 : 10.11.2011. at 10:51
Draga Snekice, jako mi je žao. Ne znam što bih ti mogla reći da te utješim, šaljem ti veliki zagrljaj.
Nisam uopće upućena u nikakve procedure oko posvojenja, znam samo ono što pohvatam tu usput. S obzirom da je mišljenje dano tako šturo i na način na koji su obavili ovu proceduru, postoji li kakva šansa da se piše nekakva žalba na dobiveno rješenje i postupak?
Nadam se da će ti se javiti netko tko ima iskustva i neki konkretni prijedlog što napraviti.
draga Sneki, full mi je zao
nemam ti nista pametno za reci... uzasno me ljuti ovakva nepravda
odmori se pa ganjaj dalje...![]()
sneki draga moja,ovo je stvarno grozno,iskreno ja ne mogu niti zamislit kakvi su te osječaji sada preplavili jer ovakvo iskustvo iza sebe nemam,ali mogu reči da sam redovito pratila ovu tvoju borbu sa
czss da dođeš do cilja...nadam se samo da nećeš od ove borbe odustat jer mora i mora postojati nekakvo rješenje,mora...
Znam i vjerujem da je ovo teško,ali skupi snage i kreni dalje do pobjede....
Šaljem ti veliki![]()
Posljednje uređivanje od butterfly101 : 10.11.2011. at 20:37
Vidjeti ćemo za koji dan. Imam neke stvari na pameti, ali neću javno pisati. Tako da ću pisati tek ako se nešto jako važno dogodi. A do onda uzimam predah od foruma, čitati ću ja vas i pratiti ali ovaj put iz prikrajka i samo povremeno postati. A na svaki pp odgovaram.=ježić;2002467postoji li kakva šansa da se piše nekakva žalba na dobiveno rješenje i postupak?
U all!
Da vas nema, trebalo bi vas izmisliti!
Posljednje uređivanje od Snekica : 10.11.2011. at 21:17
Draga sneki, grlim te jakoi od srca ti želim barem ovako virtualno zagrljajem oduzet malo tuge... Nadam se do neba da tvoja borba uspije i da, čak i ako uzmeš predah od foruma, uskoro osvane naslov-uspjeli smo!
I nadam se da ćeš naći snage za dalje... ne odustaj draga, u mislima i molitvama si nam!
sneki draga,grlim te jako....cure su sve rekle!!!![]()
Sneki, prvo da ti kažem da ne mogu vjerovat što čitam! Draga moja, sad malo odahni i odmori od svega, skupi snage, a onda će vrijeme donjeti neke nove mogućnosti i nade. Budi sigurna u to da takvim ljudima, kao što si ti mora zasjati sunce na kraju tunela, bez obzira na sve prepreke, svu nepravdu i sve ono što si morala proći da jednog dana dođeš do svog cilja! Ja ti želim svu sreću!!!! I samo da ti javim da smo dobili malenu Marcis 13.11.!!! Sigurna sam da ću i ja pročitati takvo nešto od tebe, samo nek se malo stvari slegnu! Šaljem ti veliki zagrljaj!!
Tally, draga moja! Ti imaš sad većih briga nego što sam ja! Moraš puno ljubiti, maziti, paziti, dodirivati ovo malo stvorenje pored tebe jer od 13.11. više niste sami u kući! Imate sad puno posla! A ja... pa ne mirujem baš, stalno je neka akcija, ali ovaj put ćete svi saznati nek na kraju, skužiti ćete sami zašto. Ok, trudna nisam, posvojili nismo, da ne bi bilo zabludeJubi mi puuuuuuuno tu malu štručicu koju imaš u narjučju!
![]()
Snekice draga,
nisi sama. I čekamo vijesti kad iziđeš iz prikrajka. A dotad, draga, mislimo na tebe.
Sretno i mirno!
Pratim tvoju pricu cjelo vrijeme i jako mi je zao zbog ovog negativnog ishoda jer se iako te ne poznajem licno iz svakog tvog posta vidi da si divna i da bi bila predivna mama,i ja te zelim punoooo punooo srece u svemu sto ce se dalje desavati i da vrlo brzo dodjete do svoga cilja![]()
Sneki, ti si jedna hrabra žena i sve ćeš ti to riješiti i kad tad doći do toliko željenog cilja. Nemam u to nikakve sumnje!
Svim srcem ti želim da se vaša želja nekako ostvari,![]()
Sneki javi nam se malo!
Često te se sjetim i nadam se da ne miruješ!![]()
Nikad ja ne mirujemsamo još ništa konkretno nisam rješila pa ne pišem, sve dok se bar nešto ne riješi do kraja. Samo ću spomenuti da im nedam mira, ni pod razno!
Hvala ti što misliš na mene![]()
Drage moje!
Pratim ovaj forum redovno, ali eto tek sada odlučih da se oglasim. Neke od Vas znam s podforuma o potpomognutoj oplodnji i drago mi je što vidim da su se poneke želje za roditeljstvom ostvarile.
No, javljam se da Vas malo razveselim. Naime, ministrica Opačić danas u 13.00 sati razgovara s predsjednicom Udruge sudaca za mladež, obiteljskih sudaca i stručnjaka za djecu i mladež o mogućnostima ubrzavanja postupaka vezanim za posvajanje djece. Žena misli ozbiljno! I ona je posvojila pa zna kako kako to sve izgleda. Malo nade za nas koji svoju djecu još čekamo.
Dobro da se ipak netko i interesira za djecu, lako za nas! svi imamo topli dom, a oni...?
bambus99, isprazni inbox! ovdje sam sigurna da ćeš vidjeti!
Sneki,
samo da pošaljem i svoje vibre~~~~~~~. Nadam se uskoro boljim vijestima![]()
Samo da vam se kratko javim! Naša borba za djete mojim nejavljanjem ovdje nije stala, dapače, još se žešće borimo za svoja prava. Iz "nekih" razloga ne mogu ovdje pisati, nemojte se ljutiti! Za sad sam zadovoljna razvojem situacije, a vidjeti ćemo da li će se i dalje razvijati nama u korist. Da nam ovo upali, drž'te nam
Volim vas!
Snekica, onda od nas imašza razvoj i okončanje u vašu korist!
Držimo vam palčeve i mislimo na vas!
Vjerujemo samo u pozitivan ishod ove priče!
Draga moja,
ma MORA to doć na svoje...
ja vam držim fige na svim prstima koje imam i mantram za Vaš uspjeh!!!!
Snekice , sigurna sam da ćeš uspijeti posvojiti predivno malo biće kojemu češ pokloniti svu ljubav svijetasamo hrabro naprijed! svi smo ovdje uz tebe!
![]()
Snekice, držim fige svom snagom za daljnje dobre vijesti od tebe!![]()
Draga moja držim figeza vas na prstićima ruka i noga i moji mali prstići ih drže za vas.
Ljubim te puno i želim da iz ove borbe izađete kao pobjednici sa malim zlatom u naručju.
Drage moje, hvala vam na ovoliko, zaista ste sve jedno veliko
! Našoj borbi se još uopće ne nazire kraj, ali se konačno nešto počelo kotrljati. Krajem ovog mjeseca ću opet biti za pinkicu pametnija, pa ću vam se opet javiti.
![]()
ja uvik ko padobranac...ne mogu virovati da su odbili...nepojmljivo mi je..ali nisam skuzila zbog cega su odbili...pa niste stari? ne kuzim zbog cega? ili si mozda napisala a ja sam onako brzopleto procitala pa sam preskocila,ma bas me zanima koji je to veliki razlog za odbijanje...ma kako nes ljut biti...aj drzi se i nekako se nadam da imas asa u rukavu i da ce uspiti sve srediti..drzi se...
Snekice i ja drzim...nadam se da ces nam se uskoro javiti sa lijepim novostima
Cure, oprostite, rijetko svratim na temu i ne stignem vas sve popratiti, ali svima želim iz dubine srca da uskoro posvojite dijete i date mu svu ogromnu ljubav koja leži u vama. Mame i tate posvojene djece, uz vas sam i na vašoj strani.Vašoj divnoj djeci želim dug i sretan život krcat ljbavi i sreće.
Snekice draga, za tebe ovdje poseban iskaz podrške:
Blago djetetu kojem ćeš ti biti mama! Silno želim da čim prije uspiješ zagrliti svoje dijete, posvojenjem, rođenjem... ma svejedno na koji način ćeš se zvati mama jer voljeno i sretno će biti tvoje dijete.
Ne posustaj, bori se kako god bilo teško. Sigurna sam da ćeš uspjeti.
![]()
Posljednje uređivanje od Inesz : 04.06.2012. at 07:36
Inesz, k vrapcu, rasplače me na poslu!Hvala ti na ovim predivnim riječima!
Posljednje uređivanje od Snekica : 04.06.2012. at 09:29
Sneki, mila, kako ide? Ima li novosti?