Odustala sam od teme dok mi ne padne na pamet nešto provokativnije i zanimljivije, a ispod 500 odgovora znači da i nije nešto.Moover je i mene nasmijao, nisam ništa doživjela kao sprdnju nego tek evo vam žene pa se malo hihoćite.
Ono što je sprdnja na moj račun je upravo tvoje pitanje a još si i osoblje Foruma.Zar nije za opomenu kad se netko sprda na nečiji račun i to pogotovo osoblje foruma? Ako bih prihvatila sve izrečeno na svoj račun gdje se ja i ti onda razlikujemo? Ja sam prva počela, u tome?![]()
I to ti je opravdanje? Osoblje foruma, osoba sa izraženom vještinom komunikacije?![]()
ja mislim da je moover isto gej, a ne pedercina, kako bi se htio prodat
jer kako on samo prati i primjecuje sve te nase muskarce, svakog poimence. aj nek se sjeti 6 forumasica ako moze!!
a one fotke s ljetovanja, jeste tamo vidjele kakvu zensku??
a mozda ga treba izrutirati, mozda je zaboravio kako se dodje do nas
nego ko se sjeca njegovog vikenda, kad je ostao sa svojim malcem sam. bas je zgodan to topic bio, bas pravo musko vidjenje klinaca i posla oko njih.
ajde Mooveru kuco stara, navrati.
Kome ne bi falio... evo teme![]()
sprdnja (sala) na racun tvoje teorije
zar na taj racun nije natpikano nekoliko zadnjih stranica?
Posljednje uređivanje od ivarica : 04.05.2011. at 23:54 Razlog: L
ja sam mislila da se ovdje forumasice ne depiliraju, a forumasi da![]()
Mama od formata, Moover je taj forumaš (šifra ZZ top) s fotkama kojeg bi bila zadovoljna, vjerujem, tj.... drugačije su nego što si zamislila tipičnog forumaša na ženskom forumu.
Posljednje uređivanje od ina33 : 04.05.2011. at 14:04
Moover je online
Edit: tema uspjela, anchie- isprika![]()
Posljednje uređivanje od Cubana : 04.05.2011. at 14:08
A propos muških na forumu, super mi je bio onaj nečini account, tj. priča iz muško-ženske perspektive o porodu u kući za porode u Austriji, zaboravila sam nick forumaša - onaj "Bio porod", tj. muški dio priče i percepcije mi je bio genijalan, ali genijalan totalno.
ajme vissnja pa gace su im totalno razlicite, bubimirkove razderane, a Moover ih ni ne nosi![]()
Posljednje uređivanje od spajalica : 04.05.2011. at 14:26
evo i i te dvije price
Bruna Eli iliti moj preporod rađanja
Bio-Natur
tu se i moze vidjeti nas muski forumas, koji je valjda zbog posla sve manje tu
a ja sam dugo mislila da je Moover ustvari bubimirko
a meni je Moover prirastao srcu zbog onih genijalnih savjeta za roditelje potencijalnih obožavatelja motora![]()
Ona Mooverova priča je tako simpatična i super ispričana da bi ju obavezno morao imati sejvanu u comp., da mali pročita kad naraste kako su on i tata provodili vikende bez mame, ko da gleda obiteljski album, savršena uspomena![]()
Meni su (skoro) svi muški na ovom forumu bili/jesu super i pravo osvježenje.
Neš vjerovat, al i ja isto kao ti... vidim da piše neki tip i odmah pomislim, il je peder ili je transić ili žena zarobljena u tijelu muškarca... šta on radi na babskom forumu? I koja se to nesretnica njega dočepala? Jadna... muž joj na Rodi... fuj...
Pogotovo ova konstantna dugogodišnja ekipa... vidim, još su tu (ne svi)...
- Davor je gej... ma koji pravi muškarac dijeli savjete o pečenju bilo čega osim čobanca, fiša i roštilja??? Zdrava prehrana, šta je to? Ostavite to ženama...
- mujica... nikad čuo za njega, al vidim da je isto gej... čim je na babskom forumu... vele dijeli savjete oko cjepljenja? Ako nije mr. pharm, bolje da šuti...
- Juroslav... o pobožnima sve najbolje... pa makar imali i homo sklonosti...
- Daddycool (valjda se tako piše)... nikad prije nije bio cool, pa se tako prozvao na forumu, misleći da će i drugima biti cool ako se tako nazove... za njega neću napisat da je gej iako to mislim, jerbo ne znam čovjeka, možda trenira ultimate fight pa me ščepa negdje ako ga uvrijedim... ne valja se s takvima zezat...
- Tata! - jel ta napast još dolazi i piše? Proljev je bio ultra zanimljiv naspram njega... kilometarski postovi koje su čitale samo one sklone mazohizmu...
- tatek - seksualni manijak... jebe sve živo... i čita knjige o seksu... magistrirao na ženskim orgazmima... nije gej, samo se tako oblači...
- i na kraju - Moover - nije gej nego najobičnija pederčina... više voli primati nego davati... mazohist, sadist, nekrofil, pedofil, zoofil... ne 3u1 nego 5u1... došao prije par godina na forum u nadi da će zbarit neku dobru mamu... il dvije... razočarao se jer su sve udane i ko podvijena repa pobjego s foruma...
Eto, tolko od mene za rebirth... ubacite smajliće po potrebi, ja bih, ali ih ne mogu naći, nisam se još asimilirao s ovim forumom...
mooveru, bilo bi dobro da nastaviš pisati na rodi. patimo od kroničnog manjka sm nekrofila. sve samo transići, topla braća, zoofili i pedofili.
osjećam se usamljeno i izolirano ovako![]()
Sreća da je ovakva tema otvorena. Zabava za pet ( za nas koje nemamo života izvan Rodinog foruma).
Bravo Moover!