aha![]()
Ona Mooverova priča je tako simpatična i super ispričana da bi ju obavezno morao imati sejvanu u comp., da mali pročita kad naraste kako su on i tata provodili vikende bez mame, ko da gleda obiteljski album, savršena uspomena![]()
Meni su (skoro) svi muški na ovom forumu bili/jesu super i pravo osvježenje.
Neš vjerovat, al i ja isto kao ti... vidim da piše neki tip i odmah pomislim, il je peder ili je transić ili žena zarobljena u tijelu muškarca... šta on radi na babskom forumu? I koja se to nesretnica njega dočepala? Jadna... muž joj na Rodi... fuj...
Pogotovo ova konstantna dugogodišnja ekipa... vidim, još su tu (ne svi)...
- Davor je gej... ma koji pravi muškarac dijeli savjete o pečenju bilo čega osim čobanca, fiša i roštilja??? Zdrava prehrana, šta je to? Ostavite to ženama...
- mujica... nikad čuo za njega, al vidim da je isto gej... čim je na babskom forumu... vele dijeli savjete oko cjepljenja? Ako nije mr. pharm, bolje da šuti...
- Juroslav... o pobožnima sve najbolje... pa makar imali i homo sklonosti...
- Daddycool (valjda se tako piše)... nikad prije nije bio cool, pa se tako prozvao na forumu, misleći da će i drugima biti cool ako se tako nazove... za njega neću napisat da je gej iako to mislim, jerbo ne znam čovjeka, možda trenira ultimate fight pa me ščepa negdje ako ga uvrijedim... ne valja se s takvima zezat...
- Tata! - jel ta napast još dolazi i piše? Proljev je bio ultra zanimljiv naspram njega... kilometarski postovi koje su čitale samo one sklone mazohizmu...
- tatek - seksualni manijak... jebe sve živo... i čita knjige o seksu... magistrirao na ženskim orgazmima... nije gej, samo se tako oblači...
- i na kraju - Moover - nije gej nego najobičnija pederčina... više voli primati nego davati... mazohist, sadist, nekrofil, pedofil, zoofil... ne 3u1 nego 5u1... došao prije par godina na forum u nadi da će zbarit neku dobru mamu... il dvije... razočarao se jer su sve udane i ko podvijena repa pobjego s foruma...
Eto, tolko od mene za rebirth... ubacite smajliće po potrebi, ja bih, ali ih ne mogu naći, nisam se još asimilirao s ovim forumom...
mooveru, bilo bi dobro da nastaviš pisati na rodi. patimo od kroničnog manjka sm nekrofila. sve samo transići, topla braća, zoofili i pedofili.
osjećam se usamljeno i izolirano ovako![]()
Sreća da je ovakva tema otvorena. Zabava za pet ( za nas koje nemamo života izvan Rodinog foruma).
Bravo Moover!
ja mislim da je moover isto gej, a ne pedercina, kako bi se htio prodat
jer kako on samo prati i primjecuje sve te nase muskarce, svakog poimence. aj nek se sjeti 6 forumasica ako moze!!
a one fotke s ljetovanja, jeste tamo vidjele kakvu zensku??
Odustala sam od teme dok mi ne padne na pamet nešto provokativnije i zanimljivije, a ispod 500 odgovora znači da i nije nešto.Moover je i mene nasmijao, nisam ništa doživjela kao sprdnju nego tek evo vam žene pa se malo hihoćite.
Ono što je sprdnja na moj račun je upravo tvoje pitanje a još si i osoblje Foruma.Zar nije za opomenu kad se netko sprda na nečiji račun i to pogotovo osoblje foruma? Ako bih prihvatila sve izrečeno na svoj račun gdje se ja i ti onda razlikujemo? Ja sam prva počela, u tome?![]()
I to ti je opravdanje? Osoblje foruma, osoba sa izraženom vještinom komunikacije?![]()
sprdnja (sala) na racun tvoje teorije
zar na taj racun nije natpikano nekoliko zadnjih stranica?
Posljednje uređivanje od ivarica : 04.05.2011. at 23:54 Razlog: L
Baš mi je drago što se vratio taj vaš/naš Moover. Baš zanimljiv tip.
Nasmijao me onaj muški vikend i one jutarnje kakice, odnosno svo to sranje i pišanje.
A i cijeli ovaj topic!
A ti plashljivo_pile, Nenaa je za tebe kamilica!
Sodoma i Gomora!
sad me ovaj MMooverov stari topic podsjetio na fotku iz jučerašnjeg Jutarnjeg: tata i beba zaspali skupa na klupi na Zrinjevcu, umorili se od šetnje
ne mogu je naći na netu da je linkam, ali tko je nije vidio, puno je propustio!
moover
čekaj da te anchie upozna sa svim funkcijama novog foruma![]()
hahahahahahah, pčelo, kako si pronicljiva!
baš sam i ja htjela pitati kako mmoover?![]()
Pa šta on nije i bio MMover prije? Ili sam i ja potpala pod kolektivnu histeriju za muškim forumašima?
hmmm
ja sam sigurna da je on bio MMoover, al mu je uslužno osoblje Rodinog forumaizišlo u susret i "popravilo" tipfeler u nicku
a kako nitko ne komentira sličicu iz jutranjeg... tata ispružen na klupi, beba na njemu, oboje u carstvu snova, a kolica prazna stoje pored. Mrak![]()
He, baš me je kolegica s posla (te također kolegica s foruma) upozorila na ovu temu ... baš sam se dobro zabavio čitajući prvu stranu postova!
(na žalost, nemam vremena za čitanje ostalih stranica, bar zasad, jer me čeka puno feminiziranih poslova tipa sastanak sa kolegama iz ureda i podjela poslova, preuzimanje odgovornosti za rješavanje kvara u Torontu zbog kojeg pola grada nije moglo telefonirati jedne od prethodnih noći, stručna analiza, programiranje, pregled stručnih dokumenata ... kad već nemam pri ruci neku bebicu za premotati.)
Nego, žene (i poneki muškarac) jel se sjećate one teme otprije 2-3 godine kada sam dijelio sadnice papirusa? Onih dvadesetak je otišlo u sve moguće dijelove Hrvatske, a logistička podrška (tj. kako ih dopremiti primateljicama izvan Zagreba) je bio jedan od složenijih organizacijskih poslova koje sam radio u životu ... Jeste li to spomenuli kod iskakanja iz uobičajenih M-Ž stereotipa?
Šalu na stranu, evo par detalja što me je privuklo ovom Forumu i zadržalo ovako dugo (iako posljednje 2-3 godine zaista ne pišem tako puno, glavninu spisateljske energije sam prebacio na svoj blog www.nepoznatizagreb.blog.hr pa tko me voli čitati nek čita tamo ... iako uglavnom ne na roditeljske teme). Naime, u našoj obitelji sam ja ona strana koja je uglavnom zadužena za skupljanje informacija tako da kad je MŽ imala probleme sa dojenjem sina (ima tome već više od 10 godina, ovaj Forum tad još nije ni postojao) onda sam ja, kao praktičar po vokaciji, krenuo skupljati informacije kako, zašto itd ... i na kraju sam i nabasao na tek otvoreni forum na koji me je uputila onomadna savjetnica za dojenje Groksa.
I, vidio sam da je ovo zgodno mjesto za razmjenu informacija o roditeljstvu u svim smislovima (a oni koji su dulje na forumu su čitali zašto me ta grana života baš tako zanima), a i šire. Usputno sam nabasao i na tri teme koje su me dosta potakle na pisanje ... prva je bila višejezični odgoj djece (to smo uspješno apsolvirali), drugi općenito mišljenje da je teško ili gotovo nemoguće ići sa djecom na planinarenja i nekonvencionalna putovanja (i tu smo bili vrlo uspješni), a treća je bila ona "hot" orgazmična tema na kojoj mi je bilo zanimljivo pogledati žensku stranu te vječne priče i natezanja između toga što i kako želi Ona, i toga što i kako želi On gdje praksa pokazuje da se Ona i On u stvari vrlo često ne čuju i ne razumiju.
Sve u svemu, uz ovakve teme nikome ne može biti dosadno, pa čak kada je i muškarac
(moram čim stignem pročitati i ostalih 9 stranica ove teme, sigurno ću se dobro zabaviti)
može link na fotku iz jutarnjeg, ako je elektronsko izdanje
mene uvijek iznenadi totalni nedostatak smisla za humor kod nekih ljudi...
mir, tišina na ovoj temi, nije mi se zacrvenila 10 sati na forumu
šta se dogodilo? već sam mislila da ste ju zaključali, ili se mirno čeka tatekov odgovor?
Vidi se da si imala posla a ne forumarila, ali meni se forum nije otvarao sve do prije par minuta. Nisam stalno visila ( ma, imam ipak tu i tamo nešto i za raditi), ali priznajem da sam svaki sat pokušavala, a forum neće i neće. Moj vrt mu je zahvalan jer je dobio pažnju koju inače dijeli s Rodom.
I opet imamo muško na temi. Muško koje zna praviti dobre fotke.
šaljem plameni pozdrav uskrslim xy forumašima !!!!!!
LONG LIVE AND PROSPER BOYS !!!!![]()