Da je bar više takvih kao ti koji imaju znanje te mogu raspravljati o ovako važnim temama, pa bilo to na "ženskom" ili "muškom" forumu.
I uopće se nismo dotakli žena koje za bračnog druga ( friško sam s obrade popisa)imaju ženu. Kako s njima na ovom forumu? Ili takvih ovdje nema?!![]()
mujica, tebe čekam , pa kad nađeš vremena odgovori mi jer samo ću osobno tvoj odgovor kakv god bio smatrati kompetenim, a ne one koji si uzimaju za pravo govoriti u tvoje ime u svrhu "obrane tvoje muškosti" -mislim da ti to bolje možeš sam![]()
joj ivana možda da poslušaš aprin savjet
al da napraviš poveću ignore listu
Potpisujem Nenu, muškarci s foruma su itekako odgovorili na postavljeno pitanje. Žene s foruma su odgovorile da im muškarci s foruma nisu neprivlačni zato što forumiraju na Rodi. A sad, to što mama od formata ne mijenja svoj zabetonirani stav, to je njena stvar, i stvar tvrdoće betona, i na kraju krajeva pitanje njenih seksualnih preferenci, a te su pak stvarno individualne. Ona je, izgleda, očekivala da ćemo i mi ostale imamo isti zabetonirani stav, ali ispalo je da to spada u domenu "što se babi tilo, to se babi snilo".
Ne, nisam ja ništa očekivala od vas, očekivanja imam prema bitnim ljudima u svojem životu. Zanimalo me mišljenje. I da, u manjini sam na broj žena koji ovdje ODGOVARA.
I nije bilo pitanje da li su nam kao takvi neprivlačni iako meni jesu, nego da li je vama NEOBIČNA njihova pojava i imate li kakve svoje zamišljenje njihove profile. Moj je takav kakav je, vaše prepričavanje istoga je bilo još okrutnije, ali to govori o vama.
U svakom slučaju zašto ne odgovorite DA LI VAM JE NEOBIČNO ŠTO VAŠIH MUŽEVA TU NEMA?
Naravno, nije vam neobično jer oni kao nisu takvi tipovi, njih druge stvari zanimaju ili prebacite na "humor", ali vam nije neuobičajena pojava tih nekoliko tipova po forumima.
Niste li kontradiktorne?
I nije istina da su odgovorili, vi ste se igrali njiehovih odvjetnika, šta nam to govori?
za osobu koja nije ništa očekivala, poprilično si zapaljiva. a to samo upućuje na činjenicu da nisi dobila što si htjela
i vrlo mi je neobično što tvog muža tu nema, ili se samo vješto skriva
pa da su papci naravno. zar si sumLjala?I nije istina da su odgovorili, vi ste se igrali njiehovih odvjetnika, šta nam to govori?![]()
što vičeš?
pa valjda se iz odovora da naslutiti da nam nije neobično što ih nema i da nam ne bi bilo neobično da ih ima. to što je tebi kontradiktorna ta konstatacija....
i zaista...ako si htjela hrpu istomišljenica, mislim da si pobrčkala forume..mogla si negdje drugdje otvoriti istu temu i dernek.
a prozvati nekoga čudnovatim i očekivati ikakve odgovore istih...e to je čudnovato. ako te zaista zanimalo zašto muškarci pišu na ovom forumu mogla si to uljudnije pitati...tad bi zasigurno dobila kvalitetne odgovore na svoje pitanje, ali mislim da tebe to uistinu nije interesiralo![]()
blackberry, baš sam i to htjela reći, no ti si, hvala, potpis
A da, jer ovdje je samo intelektualna krema..đizs kak je žena uopće mogla tak neš glupo i prizemno pitati...![]()
super je kad šačica čudnih tak uvjerava ženu da je ona 'luda' i čudom se čude, a prave se da ne kuže da ljudi oko njih baš takvima njih vide.
valjda vam je poznata vasa reputacija u široj javnosti![]()
pa ne znam da se može očekivati drugačiji odgovor od muškarca ili od žene.
oni su ovdje vjerojatno iz istoga razloga kao i mi i vjerojatno ne smatraju potrebnim da to objašnjavaju.
nije mi neobično što mog muža ovdje nema, kao što mi nije neobično ni što ja nikada ne vozim dijete u muzičku, nego uvijek on.
nekako smo se podijelili, ne po spolu, nego po afinitetima.
ja volim pametovati, a on je samozatajan.
cure, mislim da sam napokon spoznala istinu. nisu papci. nisu transvestiti. još je gore
oni su pedofili. ovako se žele približiti vašoj djeci pod krinkom brižnih očeva.
u najboljem slučaju prištavi balavci s fetishem na udane žene i razarači tuđih brakova.
bježite od njih glavom bez obzira.
BJEŽITE!!!!
nemoj tako.
jedan od ovdje prisutnih muških mi je ujedno i jedan od najdražih muških ever
doduše... kad razmislim... prošle godine smo bili zajedno na moru, a moja djeca ne nose kupaće gaće :prestravljeni:
Evo, mama od formata, sad si naučila da je i mišljenje bolje tražiti od bitnih ljudi u životu. Mi ovdje smo ti, sve u svemu, za ništa i tako nas treba i tretirati.
da, tretirati ko najobičniju fleku: pokušaš je izvući, a ako ne ide... prestaneš u nju gledati.
neće nestati, ali te prestane sekirati.
Svakako se trebalo doći do odgovora da su nastrani, ovako ili onako.
Pokretačica topica je jednostavno mogla, po nizu postova, shvatiti da nije, dajući svoj zamišljeni profil tih forumaša, dala opis nekih dža bu nepostojećih likova koji se kriju iza nickova nego stvarnih ljudi, sa stvarnim imenima, obiteljima, koje neki od nas znaju i s kojima se druže.
Zamislimo da topic počne - imate li kakav zamišljeni profil mame od formata? Možda je to neka ratoborna ženska čiji je muž jadni papak, jer kakav bi mogao biti uz takvu ženu, i dolazi tu na forum tražiti druge parove za svingeraj, naravno, sado - mazo igrice su obvezne, bla, bla... još dodam x toga (izmišljam ovo bezveze jer nemam nikakav zamišljen profil), ko fol to zakukuljim, zamumuljim da ne izgleda da zapravo totalno vrijeđam, ali se kasnije ispostavi da baš ponižavam ljude.
I ne bude mi dovoljno što se neki jave i kažu- ne, ja ju ne zamišljam tako, niti drugi što kažu- ja ju poznajem, nije uopće agresivna ni tvrdoglava, sasvim je Ok, normalna, nema nikakve specijalne skrivene motive za javljati se na forumm nego iste ko i svi mi...
Ali ne, džaba, moji stavovi ostaju zacementirani, štoviše, još i poludim na one koji ih ne dijele.
Jer ja sam mjerilo svijeta, i običaji i navade mog muža su jedini normalni, a ostali su čudni i nenormalni.
Mondu, čija to "vaša"?
Pa zar i sama ne pripadaš ovome Forumu?
Ili je do sada netko drugi pisao umjesto tebe?
Ova tema je po meni trebala pod kljuc jos dok je sve bila jedna dobra zahebancija....
Mene ne dira što je mujica rekao da sam glupa (uvijeno,ali dovoljno jasno) i što misli da bih se trebala osjećati počašćeno kad mi odgovori..
Ja bih ga samo pitala, ali neću, jer ne bih se htjela osjećati počašćenom,da li se osjeća nesigurnim u muškom društvu pa mu je lakše ovdje?
I pitala bih ga, ali neću, koliko mu je bitna ova baza, ovaj njegov status i osjećaj moći koji ima samo ovdje pa piše i savjetuje, ali i filozofira (i ovo je na filozofskom kutku)?
Tema je trebala biti neobavezna, ali nažalost ispala je kako je. Ispala je kao osuđivanje tuđeg mišljenja a manje kao jasno objašnjavanje svog.
Te koje su to pokušale ili učinile, iako smo imale najčešće različit stav, a meni to nije problem,davno su nestale sa ove teme.
....
Posljednje uređivanje od mujica : 02.05.2011. at 20:53
Pisala sam kako zamišljam tipičnog forumaša na Rodi, Trudnoci, Mameibebe forumu i sličnima, nisam pisala o pojedinačnim osobama nego o zamišljenoj slici koja mi se stvara kad čitam muške članove.
Odgovarale ste uglavnom vi koje ste upoznale te forumaše pa ste imale već njihovu više ili manje stvarnu sliku i htjeli ste mi predočiti da nije poput moje, a ja sam prevarila jer nisam išla za tim da se vi družite, poznajete i pijete kave pa onda u ovakvim situacijama imate potrebu napadati tj braniti forumaše koje ja niti sam vidjela niti upoznala, napadate sliku koja se spontano stvori u mojoj glavi, a na koju utjecaj ima niz faktora, od odgoja do mentaliteta i čega sve ne. Pitala sam imate li vi takve slike i predodžbe, a ispalo je da se moram braniti od napada. Eto.
Pošteno. Isprika prihvaćena, što se moje malenkosti tiče (iako ne poznajem nijednog muškog forumaša, lool).
Ona pitanja koja si postavila mujici - razumijem da čovjek može pomisliti da je tako, da će muškarci koji se pojavljuju u prevladavajuće ženskoj sredini tu biti zbog nekog svog felera i zato što misle da će im takva okolina omugućiti da se produciraju na neke načine koji su njima već bitni. Međutim, dosta je da upoznaš te muške nickove (ne treba uopće upoznavati ljude uživo, ali nickove da - pa u tome je meni pola bogatstva ovog foruma, u ljudima koji imaju nešto zanimljivo za napisati) pa vidiš da su mahom normalni ljudi, a tek tu i tamo uleti neki...manje normalan.
Do nebesa dižem svoj glas ,
a za dječjega zdravlja spas !
Svi mi koji djecu beskonačno volimo ,
njihovo trovanje dimom ne dozvolimo !
Dječja pluća su osjetljiva kao leptirova krila ,
sluznica na dim reagira kao čika žar i svila
Pljugeri umjesto mozga imaju dim u glavi ,
žele da im kronični kašalj najdraže smlavi
Oni su za malu djecu ponajveča opća opasnost ,
razaraju zdravlje te stvaraju nikotinsku ovisnost
Cigaretni dim polagano ubija i širi smrad ,
tko u prisutnosti djece dimi ubojiti je gad
Kada roditelji zauvijek bace pljuge u smeće
dimne boleštine više nikoga savladati neće .
Zatvorite vrata svakoj ovisničkoj gadosti ,
a koja je ubojica zdravlja i dječje radosti .
U svakomu domu neka bude dječji smijeh i slavlje
a svako dijete neka zauvijek služi odlično zdravlje !
evo to je to... nisam bila tu tada, ali sam našla..![]()
Posljednje uređivanje od andynoa : 02.05.2011. at 22:02
dok ga nisam upoznala, ja sam par puta pomislila da bi mujica mogao biti glavom i kljunom
http://danas.net.hr/2010/01/28/0630007.48.jpg
ja nikoga ne znam od muških, a ni ženskih likova na forumu (znam par forumašica, ali one nikada nisu na ovakvim temama, osim dorotee24)
ne znam ni kako tko od njih izgleda
i opet se ne slažem s tobom
jel ovo uvreda?(šala)
inače slažem se s tobom, ali samo na ovoj temi i nena-jabuka odkidam od smijeha
mama od formata, ajme što je tebi?
meni stvarno ne bi smetalo da mi muž bude na ovom forumu, ali on stvarno nije forumaški tip za razliku od mene. kad bi se registrirao ovdje iskreno bih se začudila, ali ne zbog rode nego zato što ga ne mogu zamisliti da debatira na nekom forumu.
i zaista, ali zaista ja nikad nisam ni pomislila ovako kako ti razmišljaš. jedino mi je u početku upalo u oko kako ima vrlo malo muškaraca.
znaci kod mujice sanse imaju dugodojilje i necjepise
kod davora one koje pohaju kruh star tri dana
jos da dedija prokuzimo i mozemo se podijeliti
pa ne čitate podforume sa podpomognute
je, vidla sam, sry ljufi
nego otkrila sam ja mujičin razlog da ovdje piše
jednak kao što bi bio moj da pišem na manekenskom forumu
čista zavist
vidiš kako prati koja se forumašica podčinjava mužu
čovjek zavistan da ima takvih pa bar da na interpletu uživa u samom njihovom postojanju i druženju s njima![]()