Pokazuje rezultate 1 do 50 od 618

Tema: Muški članovi na više ženskom forumima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj mama od formata prvotno napisa Vidi poruku
    Po potpisu vidim na koje teme misliš. Iste one koje su i meni davale svojevremeno hrpu informacija na kojima sam vječno zahvalna. i savjeta i pomoći.I koje stvarno ne možeš ama baš nigdje naći nego ovdje.
    Citiraj mama od formata prvotno napisa Vidi poruku
    Vidiš sad kad razmislim više sam ciljala na likove koje odgovaraju na pitanja Imate li parkete ili laminat u kući, Šta kupujete u Kauflandu, Što ste zadnje gledali u kinu.... Te teme su češće negdje drugdje nego na Rodi, ali ono, kad nas dvadeset žena odgovori parket ili laminat pa se on pojavi kao s Marsa da kaže laminat.....otprilike to. Priznajem da su mi sad na pameti nickovi sa drugih foruma.
    Ako je normalno da se muški dio populacije na ovom forumu informira o postupcima MPO, trudnoći, bebama, bočicama..., zbilja ne vidim razloga zašto ne bi isto tako mogli sudjelovati o raspravama o parketima ili laminatima, filmovima ili šoping centrima.
    Istina je da ćeš o nekim temama prije naći informacije na nekim drugim forumima i mjestima, mislim na forumima koji se kao smatraju više "muškim". Ali ja ne mislim da bi u istom slučaju ženu koja se uključi u raspravu o kupnji boljeg auta, muškarci smatrali muškobanjastom. Zašto bi onda muški dio populacije koji ovdje raspravlja o, recimo, parketu, trebao biti feminiziran?

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj ježić prvotno napisa Vidi poruku
    Ako je normalno da se muški dio populacije na ovom forumu informira o postupcima MPO, trudnoći, bebama, bočicama...,
    teško da se itko na ovom forumu može informirati o bočicama

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    teško da se itko na ovom forumu može informirati o bočicama

Kako ne? Pa postoji npr. tema kako odvojiti djete od bočice.

U svakom slučaju, meni je ovaj topic presmiješan.
    Posljednje uređivanje od ježić : 19.04.2011. at 09:38

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •